Eladó új ingatlanok széles választékában tudunk segítséget nyújtani!

Új ingatlan, XXI.sz.-i otthon

Új ingatlan kínálat Budapesten és Magyarország egész területén. Eladó új ingatlanok, lakások, házak. Ingyenes hitelügyintézés!

Új ingatlan, XXI.sz.-i otthon

Az ujingatlan.hu honlapunkon Budapesten, Pest megyében és néhány vidéki nagyvárosban építő beruházók és ingatlanközvetítő irodák új ingatlan kínálata található meg.
Portfóliónkban szerepelnek, új építésű társasházi lakások mellett családi házak, ikerházak, sorházak is.

Irodáink kiemelten foglalkoznak újépítésű ingatlanok értékesítésével; projektjeinkben új építésű lakás, iroda, üzlet, garázs ingatlanok széles választékával várjuk a vásárlókat.

Keresettek azok a kedvező vételárú új ingatlanok, melyekhez a vevők akár már egy belvárosi lakás árán is hozzájuthatnak.

Az egyre népszerűbb újépítésű lakóparkok kedvelői is megtalálják oldalunkon a számukra megfelelő ajánlatot a folyamatosan frissített, aktuális kínálatunkból.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy új ingaltan vagy használt, esetleg újszerű ingatlan lenne-e a jó megoldás?

 

Ez alapvetően pénztárca vagy hitel kérdése, vagy még sem? Érdemes elgondolkozni azon, hogy egy használt ingatlan rezsije sokkal magasabb, így a magas rezsi költség helyett lehetne egy alacsonyabb rezsijű ingatlan törlesztő részletét is fizetni. Arról nem is beszélve, hogy a felújítási költségek egyre magas összeget jelentenek, mellyel egy új ingatlanhoz képest, biztos hogy előbb-utóbb számolnunk kell.

A vevői igényeknek megfelelően újszerű ingatlan kínálatunkat is folyamatosan bővítjük, hogy minél hatékonyabban kiszolgálhassuk az újszerű lakás, újszerű ház iránt érdeklődő ügyfeleinket.

 

Vegye igénybe ingyenes hiteltügyintézés szolgáltatásunkat, személyre szabott hitel ajánlatokkal segítjük ingaltan vásárlását. Lakáshitel, szabad felhasználású hitel, CSOK, Zöldhitel az Ön igényei szerint, a megbízható hitelügyintéző szakembertől -Várkonyi Ádámtól!

 

Ha újszerű ingatlanát eladná, hirdessen nálunk, mert így egyszerre 3 ingatlan hirdetési portálon (ujepítesu.hu; lakasok.com; ujlakasok.com) kínálhatja ingatlanát!

 

Amennyiben tisztában szeretne lenni, hogy mennyit ér a jelenlegi ingatlana, akkor ingatlan kalkulátor program segítésével 3 évre visszamenőleg láthatja az ingatlan alakulását vagy kérje valamelyik ingatlan közvetítő Partnerünk segítségét, a helyes ár meghatározásában.