Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlet
Belső terület 110 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Emelet - nem meghatározott - .
Komfort komfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Miskolc Csabai kapu kedvelt részén, egy 110 m2 alapterületű téglaépítésű 5 helyiség + konyha + fürdőszoba és wc + raktár elrendezésű családi ház, ami jelenleg boltként üzemel, hosszútávra, minimum 2 évre kiadó!

Helyiséglista: 5 db helyiség, konyha, fürdőszoba és wc, raktár, közlekedők, 2 db autó beállóhely az udvarban!

Az ingatlan ablakai új műanyag szerkezetűek árnyékolóval ellátottak, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági! Számítógép kapcsolati rendszer ki van építve! Fűtése gázcirkó jellegű a hőleadás radiátorokkal történik! A helyiségek részben tölgyfa parkettásak, részben járólappal borítottak! Az ingatlanban klímagépek, valamint riasztó és kamera rendszer is megtalálható! Az üzlet 2 db bejárattal rendelkezik, és 2db kocsibeálló hely tartozik hozzá az udvarban, ami 792 m2 területű és elektromos kapun keresztül lehet bejutni! Jelenleg boltként üzemel, utcafronti nagy kirakati résszel rendelkezik! Alkalmas bármilyen szolgáltató egység, rendelő, üzlet, szerviz kialakítására!
Az ingatlan előtti utca terület a bolt részére van fenntartva! Parkolás ingyenes! Az ingatlan részben vagy egészben is kivehető és átalakítható!
Cég adja ki ÁFÁ-s számlával!

3

Ár

Bérleti díj 260 ezer Ft/hó

Érdeklődni

Iroda Gamma Ingatlan
Név Ádám Tímea
Telefon +3670292 Mutasd
Email gammaingatlan7@ Mutasd