Átadás ideje: 2017. 11. 30.

Projekt leírás

Angyalföld szívében, a Fáy köz és a Reitter Ferenc utca közé eső szakaszon található a telek, melyen a 10 lakásos társasház épül. A társasház 10 db lakása földszint, 1-4. emeleteken került elhelyezésre. A lakóépület tömege nagyjából L alakú, igazodva a telek beépítési lehetőségeihez és a csatlakozó tűzfalakhoz, az épület utcafronti hosszúsága nagyságrendileg harmada az épület merőleges irányú mélységének.
Az épület gyalogos bejárata is a Zsinór utcára került.

Az ingatlan tájolása, illetve a telepítési lehetőségek alapján elmondható, hogy a kedvező lakások a belső udvar felé kerülhettek. Északi lakás nem készül, a Zsinór utcai homlokzattal is rendelkező lakások átmenő kialakításúak.
A belső udvar felé néző homlokzat erőteljes lépcsőzése révén lehetőség nyílt nagyméretű tetőteraszok kialakítására, melyek a forgalom elől védetten, jó benapozásúak, déli tájolással.
Valamennyi lakásban a konyha a nappalival egy légtérben, annak bővületeként lett kialakítva oly módon, hogy a nappali alapterülete minden esetben meghaladja a 16 m2-t. A konyhák szabályozott légcseréjét gyűjtőkürtős egyedi elszívó rendszer biztosítja. Minden konyha rendelkezik önálló szellőzésű kamraszekrénnyel, mely célszerűen a konyhabútor szélső elemeként kerül kialakításra.
A lakóépület földszintjén található fedett-nyitott gépkocsi tárolóban került elhelyezésre 10 parkoló.

Érdeklődni

Értékesítő iroda Angyalföldi lakások
Telefon+36 20 322 8030
Email Védett cím

Megosztás

Lakások

Azonosító Lakástípus Méret Szobaszám Erkély/Terasz Emelet/Ajtó Ár Állapot