Átadás ideje: 2017. 12. 31.

Projekt leírás

Angyalföld belvárosához közel, csendes utcában épül ez az 52 lakásos A+ energetikai besorolású, energiatakarékos, 6 emeletes társasház 2017. év végi átadással.

A közel 25 éves fejlesztői tapasztalattal rendelkező beruházói cégcsoport garantálja a kiváló minőséget. Referenciáik között található 200 lakásos lakópark, de kis lakásszámú rózsadombi luxus társasház is. A kivitelezés minden esetben I. osztályú minőségben valósul meg, különös figyelmet fordítva a lakások praktikus kihasználhatóságára, a felesleges terek (hosszú közlekedők, stb.) elhagyására, illetve a gazdaságos üzemeltetésre.
Ahogy azt eddig elkészült munkáik is bizonyítják, a műszaki színvonal mellet házaik külső- és belső megjelenése átgondolt, esztétikus, a környezetéhez illeszkedő.

Az egyéni vásárlói igényeket rendkívül rugalmasan kezelik, hogy vevőik beköltözéskor igazán otthon érezhessék magukat a saját elképzelésük által megvalósult lakásukban.

Az épület A+ energia besorolása biztosítja a rendkívül gazdaságos működtetést. A kedvezően alacsony üzemeltetési költség a Hőszivattyús hűtés-fűtési rendszernek köszönhető. A lakásonkénti hőleadók, csendes, beltéri egységekkel valósulnak meg, ezekkel biztosítható a fűtés, a hűtés és a fűtési üzemmódban a páracsökkentés is. A hűtés-fűtés vezérlése úgy történik, hogy a hőszivattyúk üzemidejét is optimalizálja egy számítógépes felügyeleti rendszerrel. Tapasztalataink szerint egy 60-70 nm-es lakásnak egy januári hónapban a fűtés-melegvíz költsége 6-7.000,-Ft körül várható.

A környék közlekedése kiváló, az 1-es villamossal 2 megálló az Árpád hídi metró, a 14-es villamossal 10 perc alatt elérhető a Lehel piac és a WestEnd bevásárló központ. Tömegközlekedéssel vagy gyalogosan is könnyen és gyorsan elérhető a Városliget, a Széchenyi fürdő, vagy akár az Állatkert.
A közelben többféle bevásárlási lehetőség (Lidl, Tesco, Kika). Szintén a közelben található a Béke tér, az Önkormányzat, valamint egészségügyi létesítmények, bankok, posta. Gyermekesek könnyen találnak a környéken óvodát, iskolát.
A terület az elmúlt években jelentős fejlődésnek indult. Az itt lakást vásárlók közel lesznek a város pezsgéséhez és a környék infrastruktúrája garantálja a kényelmes napi életvitelt.

Kiváló elhelyezkedése miatt befektetőknek is ajánljuk!

Garázs igény esetén vásárolható, ára: 2,5 M Ft.
Tároló igény esetén vásárolható, ára: 350 e Ft/nm.

Átadás: 2017 év vége

Érdeklődni

Értékesítő iroda Angyalföldi lakások
Telefon+36 20 322 8030
Email Védett cím

Megosztás

Lakások

Azonosító Lakástípus Méret Szobaszám Erkély/Terasz Emelet/Ajtó Ár Állapot