Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 146 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 933 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje 2
Energetika :
ÚJ ÉPÍTÉSŰ 2 LAKÁSOS IKERHÁZ ELADÓ!

Nyíregyháza-Nyírszőlős övezetében, eladásra kínálunk egy 146 m2-es, szintes, az alsó szinten: nappali – konyha - étkező + 1 hálószobás, szélfogó, 2 állásos garázsos, teraszos, kamra, Wc, Zuhanyzós, fürdőszobás, a felső szinten: 3 hálószobás, Wc, fürdő elosztású újonnan épülő ikerházat.

Az ikerház, Nyírszőlős kedvelt lakóparki környezetében, folyamatosan szépülő, épülő környezetben kerül megépítésre. Az ikerház egyik fele, már megtalálta az új tulajdonosát, a másik fele még eladó! Az ikerházak, a két garázs falánál találkoznak egymással.Más közös fal nincs!

Az ikerház Porotherm 30-as tégla falazatú, szigetelt (15 cm.), műanyag nyílászárós(hőszigetelt, 3 rétegű). Az ár tartalmazza a belső burkolatokat, színezést kívül - belül, gépészetet. A burkolatok ízlés szerint kiválaszthatóak. A kivitelező akár egyedi igényeket is figyelembe tud venni.
A vételár 100% készültségere értendő.Fűtése, kondenzációs kombi gázkazánnal (Vaillant) megoldott.Radiátor fűtőtestekkel valamint padlófűtéssel.Zöldhitelre is alkalmas, ha kéri a napelemet!

Valamennyi jelenleg elérhető támogatási kedvezmény igénybe vehető, melynek teljes körű ügyintézésében segítséget nyújtunk.

Amennyiben új építésű ikerházat keres családjával, hívjon, beszéljük át, és 2022 tavaszán már költözhetnek is.
A kert mérete kb. 933 m2.

Várom hívását.

Ár

Irányár 66,7 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Jogos Otthon Bt.
Név Ráthy Róbert
Telefon +36 70 396 Mutasd
Email robert.jogosotthon@ Mutasd
CSOK
igényelhető