Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 55 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 2.
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült kb. 1950
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 4 m²
Komárom- Esztergom megyében, Tatabánya városának közkedvelt dózsakerti városrészében kínáljuk megvételre eme remek lakásukat!

Az ingatlan közvetlen szomszédságában megtalálható egy parkosított játszótér, a lakás ablakai reá néznek. 2014-ben a fürdőszoba teljes körű felújításon esett át, a nagyszoba kivételével a lakás ablakai műanyagban pompáznak. Ezentúl az ingatlan állapota átlagos, némi felújítási igénnyel. A társasház összetartó lakóközössége folyamatos felújításra éhes, kezdeti panelprogram jelei mutatkoznak. Tágas erkéllyel, ÉK-i fekvéssel bír. Közös költség: 7500 forint.

Hirdetésem végéhez érvén, köszöntöm a ’vonal’ másik végén.

Bízom benne, kellő mennyiségű információval láttam el a lakásról. Ellenkező esetben kérem, keressen fel. Szeretném, ha tudná, díjmentesen, ugyanakkor érdek függetlenül segítek a csok-, babaváró támogatások útvesztőinek eligazodásában, hasonlóképp a piaci hitelekben is. Eredményes napokat kívánok, ha lakásvásárlásra adta fejét, mégis, elsők közti hirdetésként olvasta ezt, ha pedig régóta keres, de nem jött MÉG az ’igazi’, bízom benne, megtalálta számításait a fentebb leírtakban. Utóbbi esetében a szükséges, illetve kellő jogi háttérrel biztosíthatom a zökkenőmentes, gördülékeny adás-vételt.

Ár

Irányár 19 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Markotics Bence
Telefon +36 30 651 Mutasd
Email bence@ Mutasd