Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 53 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Emelet 3 .
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Fiatalos lakást keres...akkor most jól figyeljen!

Tata egyik közkedvelt lakótelepén kínálok megvételre egy 2010-ben felújított 2 szobás 53 nm-es fiatalos, lakást szigetelt tömbben. A felújítás alatt kicserélésre kerültek a vízvezetékek és villany vezetékek egy része, az összes nyílászáró ( bejárati ajtó, ablakok), hideg és meleg burkolatok, új fürdő, új konyhabútor...ami természetesen a vételár részét képezi.A lakás fűtését gáz konvektor biztosítja, ami garantálja a téli hónapokban a 6000 Ft-os gázszámlát. A nyári meleg hónapokban pedig légkondicionáló biztosítja a tökéletes hőmérsékletet. A lakáshoz tartozik egy 6 nm- es saját tároló.
A környék nem véletlenül Tata kedvelt lakóövezete, hiszen azon kívül, hogy gyönyörű kertvárosias helyen élhetünk, közvetlen közelben minden megtalálható… vasútállomás, buszmegálló, élelmiszerbolt, zöldséges, hentes, óvoda, iskola és a városközpont is csupán 15 percnyi sétára van.
A lakás 2022. tavaszán lesz költözhető vagy ha befektetési célból vásárolna...a jelenlegi lakók visszabérelnék az ingatlant 2022. tavaszig.

Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlan irodával tekinthető meg, kérem, hívjon bizalommal.

Kérje INGYENES hitelszűrésünket és ügyintézésünket 18 bank ajánlatából. KAMATTÁMOGATOTT hitel, már használt ingatlanra is. Teljes körű ügyintézés, teljes jogi képviselettel.

Érdeklődni: Haluza-Komáromi Gabriella 30/997 7794

Ár

Irányár 26,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Haluza-Komáromi Gabriella
Telefon +36 30 997 Mutasd
Email komaromi.gabriella@ Mutasd