Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 68 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 0 szoba
Parkolás
Emelet 4.
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
Debrecen, Sestakertben 68 m2-es, 3 szobás, erkélyes, 4. emeleti lakás, téglaépítésű társasházban eladó.

A lakás világos, tágas tereket biztosít. A 19 m2-es nyugati fekvésű nappalihoz tartozik az 5 m2-es erkély. A nyílászárók, burkolatok és minden egyéb eredeti, megkímélt, jó állapotú, a szobákban nemrég festés történt.
A rezsi alacsony, 20-25000 Ft, a közösköltség 11000 Ft/hó, mely tartalmazza a szemétszállítást, lépcsőházi takarítást, és a felújítási alappal kapcsolatos megtakarításokat. A társasházban pár éve felújították a tetőt, és a ház külső szigetelést kapott, valamint további munkálatokat terveznek, folyamatos a fejlesztés. A lépcsőház tiszta, rendezett. A lakáshoz tartozik egy 25 m2-es pince, melyen két lakás osztozik, és egy 12 m2-es garázs, mely külön megvásárolható, ára 2,5 MFt.

Az utca frekventált, mégis nyugodt, csendes. A közelben található élelmiszerbolt, gyógyszertár, pékség, étterem, de iskola, óvoda és az egyetem is pár perc sétára van. A tömegközlekedés nagyon jó a környéken.

Kiválóan alkalmas fiataloknak, családoknak, diákoknak, de befektetőknek is. A lakásban rejlő potenciál kimagasló, korszerűsítéssel az ingatlan értéke jelentősen növelhető!

Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Garázs: 2,5 M Ft
Referenciaszám: 60945

Ár

Irányár 27,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Nagyerdei Ingatlaniroda
Név Csábi Melinda
Telefon 0620613 Mutasd
Email linda.nagyerdeiingatlan@ Mutasd