Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 86 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Emelet 1.
Komfort komfort
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült 1914
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Erkély 3 m²
Kilátás utcára, udvarra,
XIII. ÚJLIPÓTVÁROS BELSŐ RÉSZÉN, 1915-BEN ÉPÜLT PATINÁS ÉPÜLETBEN ELADÓ EGY I. EMELETI, 86 M2 + ERKÉLYES, 2+1 SZOBÁS, UTCAI-UDVARI NÉZETŰ, TÁGAS POLGÁRI LAKÁS !

A LAKÁS KÖNNYEN KIALAKÍTHATÓ 2 LAKÁSOSRA, MERT EREDETILEG IS 2 BEJÁRATOS !

A környék hangulatát az Újlipótváros pezsgő belvárosi közelsége jellemzi. Az épület a Vígszinháztól és a Szt. István körúttól 200 méterre, a Pannonia utca és a Radnóti Miklós utca sarkán található, az eladó lakás ablakai a kisebb forgalmú Radnóti Miklós utcára néznek!

A lakás jelenleg felújítandó műszaki állapotú, de hatalmas előnye, hogy remek alaprajzi elrendezésének köszönhetően számos nagyszerű átalakítási lehetőséget is magában rejt; így a falak részleges mozgatásával optimális elrendezésű belvárosi luxuslakássá vagy 2 lakásosra is átalakítható.

A 3.50-es belmagasságnak köszönhetően az ingatlan kifejezetten tágas, a déli fekvésnek köszönhetően pedig nyáron napfényes és télen is világos.

A környék tömegközlekedés kiváló; M3 metro, 4/6-os villamosok megállója, 15/115-ös busz, 75,76-ös trolibusz megállója 3-4 perces sétával elérhetők.

További információkért és megtekintésért kérem hívjon bizalommal!
---
A Budapesti Ingatlanközvetítői Névjegyzék és a MIOSZ-Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége tagjaként az alábbi szolgáltatásokat is figyelmébe ajánlom ! :1./ Ingatlanos szakügyvédi közreműködés.,2./ Bank független hitel ügyintézés. 3./ Bérbeadás garanciákkal. 4./ Lakberendezési tanácsadás.

Ár

Irányár 64,9 millió Ft (754 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Vass Tamás
Telefon +36 70 770 Mutasd
Email vass_tamas@ Mutasd