Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 93 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült kb. 1960
Épület szintje 5
Energetika :
Lift van
Eladásra kínálom ezt a XII. kerületben található, 3. emeleti, liftes házban található 93 m2-es lakást, melynek szobái egybe és külön is nyílnak. Állapotát tekintve felújított, a látott képek teljesen megfelelnek a valóságnak, nem fog személyesen sem csalódni benne.

A ház maga kiváló állapotú, rendezett, folyosója, lépcsőháza igen jó állapotban van.

Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel költözhető, jelenleg rendelőként üzemel, bérlők akár tovább is maradnának az ingatlanban, de akár néhány napos határidővel el is tudják hagyni a lakást ha valaki magának, családjának, lakhatásra szeretné használni. :-)

Felújításra kerültek 2015-ben a villany, gáz és vízvezetékek, az erkélyes szoba alaprajzon látható felső fala néhány cm-es belső szigetelést kapott, mivel ott a ház külső része van, nem érintkezik szomszédokkal. Fűtése gáz cirkó, fenntartása igen kedvező, a teljes lakás átalányos gázhasználata, azaz teljes fűtési, melegvíz és gáz költsége 7.000 Ft havonta. Dupla klíma került beépítésre, az ablakok a keret szépsége miatt régiek, azonban az üvegezése dupla, thermora lett cserélve, erkély ajtó pedig új műanyag nyílászáró.

Tartozik hozzá saját pince, mely 6m2.

Tehermentes, házaspár tulajdonában van, mind készpénzes, mind hiteles vevőket szívesen látunk.Amennyiben a látottak felkeltették érdeklődését, hívását a hét minden napján 9-21 óra között várom!

Ár

Irányár 84 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Miklós Krisztián EV.
Név Miklós Krisztián
Telefon +36 30 441 Mutasd
Email iroda@ Mutasd
kiemelt