Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 36 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült 2002
Épület szintje 5
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
Lift van
Erkély 1 m²
ELADÓ a XII. kerületben, Krisztinavárosban, az Alkotás utcához és a Krisztina körúthoz közel, de azok forgalmától elkülönülő Győri úton, egy 2002-ben épült, kis lakásszámú, nagyon kulturált, és jó műszaki állapotban lévő 5 szintes társasház, 3. emeleti 36nm-es, igényes lakása. TELJESEN AKADÁLYMENTESÍTETT, az utcaszintről egy lépcsőt sem kell a Lifthez lépni.

A szoba teljes alapterületét középbarna színű laminált parketta borítja, a komfortot klímaberendezés emeli. A /23,8nm-es/ nappali-étkező K-i fekvése miatt délelőtt napfényes. A /3,4nm-es/ előszobában beépített szekrény található, és innen nyílik a zuhanyzós fürdőszoba is. A konyha gépesített: elektromos főzőlap, légkeveréses sütőt, kivezetett elszívót tartalmaz. Mosogatógépet az étkező és a konyha közötti pult beépítésével telepíthetünk. Fontos kiemelni, hogy a lakásba egyáltalán nincs gáz bevezetve!

A közös költség méretarányosan kifejezetten alacsony, a havi 8e Ft-s díj tartalmazza a szokásos dolgokat /felújítási alap, szemétszállítás, közös területek takarítása, társasházi biztosítás, közös képviselet, liftkarbantartás/. A lakás fűtése házközponti kazánnal történik, a fűtés költsége az egyszerűség kedvéért átalányban fizetendő, 6e Ft havonta. A lakáshoz tartozik egy külön megvásárolható teremgarázs beállóhely a -1 szinten.

A környék infrastruktúrája az exkluzív környezet mellett kiváló, a lakás közvetlen közelében a 105s Busz megállója, valamint 2 perces sétára az Alkotás utcán közlekedő 17-es és 61-es Villamosok vannak. Itt található a MOM Bevásárlóközpont is, ahol többek között éttermek, élelmiszerüzlet, posta és mozi is helyet kapott, valamint a FLEX Gym Fitness terem is. A leírtakat figyelembe véve a lakás remek lehetőség mindazoknak, akik egy valóban költözhető, jó esztétikai és műszaki állapotban levő, XII. kerületi idillel rendelkező, de a Metróhoz és a városhoz is egyaránt közel levő ingatlant vásárolnának. A lakás a kerületi ingatlanadó hatálya alól kiesik, mivel 40nm alatti fűtött alapterülettel rendelkezik. A lakás per- igény- és tehermentes, az adásvételt követően azonnal költözhető!

A 37 M Ft-os lakás és az 5 M Ft értékű garázsbeálló hely ára együttesen irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 37 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
azonnal
költözhető