Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 93 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 1991
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift nincs
Terasz 13.5 m²
Kilátás utcára, kertre,
ELADÓ a XI. kerület, Kelenföld kertvárosi részén, csendes mellékutcában, egy az 1990-es években épült jelenleg 2 lakásosként használt családi ház alsó lakása. A lakás 93nm-es /86,1nm fűtött alapterület és 13,5nm fedett terasz + lépcsőtér/, fekvése DK-i, valamint tartozik a lakáshoz egy nagyméretű garázs, ahova egy autóval be lehet állni, és egy addicionális kocsibeálló az utcafronton. A hátsó kert 15m hosszú és 12m széles. Adott esetben, a két lakás használati megosztással osztozhat a kerten.

Az ingatlan belső terei körbenapozottak, a sok ablakfelületnek köszönhetően világosak. 4 önálló szoba és egy gyönyörű konyha-étkező modern stílusban, közvetlen teraszkapcsolattal. A belmagasság 2,75m. A ház tetőszerkezete 6 évvel ezelőtt teljesen fel lett újítva /teljes kőzetgyapot, a héj meg a bádog is/, így költségek valóban nem várhatóak a következő években. A külső homlokzat 7cm-es Hungarocellel borított. A lakásban a kerámiaburkolat alatt padlófűtés is van.

A ház két lakása műszakilag teljesen elkülönül, két gázóra van, meg villanyóra is külön van alul-felül. A lakás nívóját motoros redőny emeli, a biztonságra riasztó, illetve 4 kamera vigyáz, amelyek felvételét külső szerver rögzíti és mobilról, távolról is megfigyelhetőek. A kert részben fákkal és örökzöldekkel beültetett, kis játszósarok is ki lett alakítva a gyerekeknek. A zárt lépcsőházba nemcsak az utcafrontról, hanem a kertből is be lehet menni, így visszatérni a kertből a házba nem csak a pinceszinten keresztül lehet. Az utóbbiban nagyméretű kamra /ez fel lesz osztva a két lakásra, az alaprajzon pirossal jelölve/, kazánház, és külső tároló kapott helyet, a nagy félig nyitott terasz mellett; a szekvencionált garázskapu motoros.

A nagy alapterülettel, 4 lakószobával /jelenleg 2 hálószoba, 1 nappali és 1 dolgozószoba a hatalmas étkező-konyhán kívül/ és számos kiegészítő helyiséggel rendelkező lakást kifejezetten ajánljuk igényes családosoknak, akik kertvárosias részen, egy csendes mellékutcában, ugyanakkor mégis jó tömegközlekedéssel rendelkező újbudai otthont szeretnének kialakítani. Az M1-M7 kivezető közelsége miatt a bevásárló központok és áruházak autóval pár perc távolságra vannak.

A 89 M Ft-os lakás és az 5 M Ft értékű garázsbeálló együttesen irányár. Az ingatlan per- és igénymentesen, valamint kitűnő műszaki állapotban kerül értékesítésre. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, szakértő- és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 89 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
kiemelt