Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 90 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Emelet 1 .
Komfort duplakomfort
Fűtés hőszívattyús
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: újszerű
Épült kb. 1960
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
Akár családi fészket keres, akár befektetésben gondolkodik, vagy vállalkozásához keres irodát, nem utcai bejáratú üzlethelyiséget, ne kutasson tovább! MEGTALÁLTA!

A House Hunters Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt az igazán fantasztikus, 5 külön bejáratú szobával rendelkező 90 m2-es ingatlant. A korábban rövid távú bérlet keretein belül kiadott lakásban található egy hatalmas felszerelt amerikai konyha étkezővel, közös hűtővel és mosógéppel. Innen érhető el a 2 szeparált fürdő zuhanyfülkével és saját WC-vel, illetve egy külön mosdó is. A pompás lakás egyedi fűtőrendszerrel ellátott, a hőszivattyú egyaránt képes a lakás fűtésére, üzemelteti a klímát minden légtérben, továbbá a hő-visszanyerős szellőztető berendezés garantálja az állandó friss levegőt hőveszteség nélkül. Az üzemeltetése havonta 50000 huf ennek a páratlanul világos, csendes lakóegységnek, amely tartalmazza a közös költséget is.

Fekvését tekintve is páratlan adottságokkal rendelkezik. A VII. kerület közepén található, a Klauzál tér északi oldalán, a 2 körúttól egyenlő távolságra, mik egy kényelmes sétával leküzdhetők. Vele szemben egy kutyafuttatóval, játszótérrel és sportpályákkal ellátott park található, melyről egy piac is nyílik. Közvetlen szomszédságában éttermek, kávézók, vásárlási lehetőségek, orvosi rendelő is találhatók.

Ár

Irányár 99.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda House Hunters
Név Tóth Réka
Telefon +36 20 570 Mutasd
Email toth.reka@ Mutasd