Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 65 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+1 félszoba
Parkolás
Emelet 3.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: új
belül: felújított
Épült kb. 1950
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 7
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára,
KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS - TÖBB LEHETŐSÉG – KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT

A Király utcában található, szép szecessziós épület különlegességét a kiemelkedően jó állapotban lévő, eredeti díszítő elemek adják, mint például -többek között- a lépcsőház gyönyörű ólomüveg ablakai, valamint üvegmozaikja. A külső és belső homlokzatot az eredeti tervek szerint újították fel. Az épület liftes, annak megközelítését akadálymentessé tette a társasház.

A 3. emeleten található, kellemes hangulatú lakás bejárata a konyhába nyílik, mely jobb oldalán helyezkedik el a félszoba a gardróbhelyiséggel. A konyha végéből nyíló, világító ablakkal rendelkező tágas (16m2) hall jelenleg étkezőként funkcionál. Ebből a helyiségből nyílik a káddal felszerelt fürdőszoba, valamint a nappali is.
A WC külön helyiségben található. Az alvógalériával kiegészített, nagyméretű (28,3m2), világos nappali kifejezetten csöndes! Redőnnyel ellátott ablakai a mellékutcára néznek. A szomszéd lakást elválasztó fal hangszigetelt.

A szobák magas kopásállóságú laminált parkettával fedettek, a vizes helyiségek hideg burkolattal ellátottak. A fűtést cirkó gázkazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A közös költség 14 000 Ft havonta, vízzel együtt.

Az ingatlant a tavalyi évben teljes mértékben felújították, mely kiterjedt a villany, víz, lefolyó rendszer, burkolatok és a fűtés korszerűsítésre, az egyedi, fa nyílászárók rekonstrukciójára is.Az üveges kétszárnyas ajtók, a faragással díszített ajtófélfák, a gyönyörű kazettás nyílászárók magas szintű felújításával remekül sikerült a nagypolgári hangulatot felidézni.

A környék infrastruktúrája kiváló, közlekedésre számos troli és villamos járat áll rendelkezésre.

AZ ÉPÜLETBEN ENGEDÉLYEZETT A SZÁLLÁSHELY-SZOLGÁLTATÁS (jelenleg is rövidtávú kiadásra használt). FREKVENTÁLT ELHELYEZKEDÉSE MIATT MÉLTÁN KERESETT A KÜLFÖLDIEK KÖRÉBEN, MAGAS KIHASZNÁLTSÁGGAL MŰKÖDŐ, JÓ ÉRTÉKELÉSSEL RENDELKEZŐ SZÁLLÁSHELY!
AMENNYIBEN ÖN HOSSZÚTÁVRA SZERETNÉ BÉRBE ADNI, SZINTÉN KIVÁLÓ LEHETŐSÉGET KÍNÁL, HISZEN KISEBB CSALÁD VAGY TÖBB EGYETEMISTA IS SZÍVESEN VESZI KI AZ ILYEN, FELÚJÍTOTT ÉS KÖZPONTI HELYEN FEKVŐ INGATLANT!

Irány ár:64,9 M Ft

Ár

Irányár 64,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Home Prima Hungary Kft.
Név Fülöp Gabriella
Telefon +36 30 302 Mutasd
Email fulop.gabriella13@ Mutasd