Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 46 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1970
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 5
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
Lift nincs
Kilátás utcára,
ELADÓ a II. kerületben, a Kacsa utcában, egy az 1970-es években épült, 45 lakásos kulturált, és jó műszaki állapotban lévő 4 emeletes házban, egy 2. emeleti 46nm-es /Lift nincs/ DNY-i fekvésű 2 szobás, igényesen felújított lakás.

A kor elvárásainak megfelelően műanyagra cserélt ablakai thermo üvegekkel készültek, és szúnyoghálóval rendelkeznek, a hálószobában elektromos mozgatású redőnyözöttség van. A lakás extra komfortfokozatához a középbarna színű parketta, az extra kopásálló egyéb burkolatok, illetve az új beltéri ajtók ehhez igazodó színvilága mind hozzájárulnak. A lakásban a falban levő vezetékek, stb. minden ki lett cserélve, falmozgatással át lett építve. A háztető újraszigetelése 5 éve megtörtént, míg szennyvízelvezető csatornái a közeljövőben újulnak meg. Az ingatlan a képeken levő, kitűnő állapotban kerül átadásra, per-, igény- és tehermentes.

A házban a kéménybélelés el lett végezve. A fűtésért és a vízmelegítésért cirkó felel, a gáz költsége átalányban fizetendő 8000 Ft/hó. A villany szintén átalányban 6000 Ft/hó. Az utóbbi mindkettő egyedileg mért, éves szintén van visszatérítés. Van vízóra, egyelőre azonban még nem lett rácsatlakoztatva. A közös költség 11300 Ft/hó, amiben benne van a szemétszállítás, a közös területek világítása, valamint a teljes vízfogyasztás + a csatorna díja/. Kábel TV és internet szolgáltató a házban a Telekom, illetve a Vodafone (régi UPC).

A környéket a Mammut bevásárlóközpont, és a Budai Vár közelsége határozza meg. Közlekedés tekintetében közel van a Batthyány téri M2-es Metró állomása. A fent leírtakat figyelembe véve a lakás kivételes lehetőség mindazoknak, akik egy valóban költözhető, meglepetések nélküli, teljes körűen felújított otthont szeretnének maguknak, de mindezt II. kerületi idillel, a városhoz közel, de egy nyugodt mellékutcában.

A 51,5 M Ft-s ára irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 51.5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd