Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 71 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3 szoba
Parkolás nincs
Emelet 1.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült kb. 1840
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, udvarra,
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az I. kerület egyik frekventált részén a Tabán aljában helyezkedik el a Döbrentei tér, a Budai vár és a Várkert Bazár tőszomszédságában. A környék infrastruktúrája fejlett, minden igényt kielégítő. Közlekedés szempontjából szintén több, mint megfelelő, hiszen 1-2 perces sétára több busz és villamosmegálló elérhető. A közelben bevásárlási lehetőségek, nívós vendéglátó-ipari egységek szolgálják ki a napi, illetve alkalmi igényeket.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű sátortetős társasház az 1840-es években épült, melyet a 2. világháború után részben újjá kellett építeni. Folyamatosak az állagmegóvó munkálatok, a társasház műemlékvédelem alatt áll. Három lakószinttel rendelkezik, földszint + első emelet + beépített tetőtér. Kisszámú lakóközösség jellemzi, a szomszédok összetartók, anyagilag erős, megfontolt gazdálkodást folytatnak. Az épületben lift nem üzemel, cserébe igazi hamisíthatatlan nagypolgári hangulat fogadja az itt lakókat.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 71nm-es lakás az épület 1. emeletén található, pár lépcsőn könnyedén feljutunk. Bejárata a függőfolyosóról nyílik. Beosztása jelen állapotában is megfelelő, de akár könnyedén tovább alakítható. Nagy előnye, hogy a két hálószoba külön nyílik, illetve a két nagyobb szoba ablakai közvetlenül a Budai Vár déli Rondellájának előkertjére és a Várkert Bazár felé tekint. Fekvésének köszönhetően forgalomtól elzárt, igen csendes területre néz. Műszaki és esztétikai állapota felújítandó! A lokáció és a remek beosztása miatt igazi LUXUS lakássá tehető, a felújítás kivitelezésében igény szerint szívesen segítek. Saját kéménnyel rendelkezik. A lakáson belül kb 60cm-es szinteltolás található a domborzati adottságok miatt, melyet pár lépcsőfokkal orvosoltak.

Tökéletes lehet családoknak, befektetésnek, reprezentatív irodának, magánrendelőnek! Tehermentes, rendezettek a tulajdoni viszonyok, GYORSAN BIRTOKBA VEHETŐ!

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
Fűtését jelenleg cirkó készülék szolgáltatja. Vízóra jelenleg nincs, ennek költsége a közös költségbe van beépítve.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 22.000 Ft, amely a ház üzemeltetésével kapcsolatos költségeken kívül tartalmaz felújítási alapot is, illetve a SAJÁT vízfogyasztást is.

Irányára: 68,9 MFt

Ár

Eredeti irányár 69,9 millió Ft
Akciós ár 68,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda STEIRERHOMES
Név Steirer Bence
Telefon +36 70 771 Mutasd
Email bencesteirer@ Mutasd
alkalmi vétel