Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 62 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet 2 .
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: kitűnő
Épült kb. 1902
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre, udvarra,
ROMANTIKUS HANGULATÚ KRISZTINAVÁROSI LUXUSLAKÁS A DÉRYNÉ MELLETT!

IGÉNYES OTTHONT KERESŐK ÉS BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE AJÁNLOM!

KÖRNYÉK:
Az I. kerület Budapest pezsgő életű turisztikai középpontja és történelmi magja, ugyanakkor a Váralja környéke különleges hangulatú lakókövezetet, illetve a közeli Vérmező parkos zöldje a természet közelségét is biztosítja az itt lakóknak! Érdekesség, hogy a Krisztina körút a nevét Mária Terézia magyar királynő lánya, Habsburg-Lotaringiai Mária Krisztina főhercegnő után kapta.

A környéket kiváló tömegközlekedés és a főbb közlekedési útvonalak közelsége jellemzi; így a központi elhelyezkedésnek köszönhetően egyik irányba a Gellért-tér és a pesti Belváros illetve az M1/M7 autópálya, másik irányba a Déli-pályaudvar és a Széll Kálmán tér tömegközlekedéssel vagy személygépkocsival is jól elérhető.

AZ ÉPÜLET:
Az eladó lakás egy 1902-ben épült, földszint + 2 emeletes, lift nélküli, körfolyosós, romantikus hangulatú polgári lakóházban található. Az épület bejárata a Krisztina krt./Roham utca sarok felől van. Ebben a házban barátságos lakók élnek és a társasház rendben működik, kisebb fejlesztések is folyamatosan vannak.

A LAKÁS:
Az ingatlan 2018-ban történt teljes körű, generál felújítása során az eredeti polgári hangulatot megtartva, de a falazatok részleges áthelyezésével a belső terek optimalizálása is megtörtént. így a lakás modernebb, elegánsabb, tágasabb és elegánsabb lett!

A kialakított alaprajzi elrendezés 2-3 fő részére kényelmes és otthonos lakhatást, vagy kiváló bérbeadási lehetőséget biztosít. A keleti fekvésű amerikai-konyhás nappaliból a szomszédos épületek által közrezárt hangulatos, fás udvarra, míg a hálószobából nyugati tájolású és romantikus hangulatú udvari kilátás nyílik.

SZOBÁK ÉS HELYISÉGEK MÉRETE:
-Amerikai-konyhás nappali (egy légtér): 28,5 m2,
-Hálószoba + gardrób: 12,6 m2,
-Belső szoba vagy gardrób: 5,4 m2,
-Előszoba: 10 m2,
-Fürdőszoba-wc: 5,5 m2,
BELMAGASSÁG: 3,2 m.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Új víz-, villany- és gáz hálózat, új beépített mennyezeti világítás és hangulat-világítás, legkorszerűbb kondenzációs gázkazán és lapradiátorok, törölköző szárítós radiátor, új thermo-nyílászárók és redőnyök., új biztonsági bejárati ajtó, I. osztályú csempeburkolatok és szaniterek, exkluzív szalagparketta, új gépesített konyhabútor, riasztórendszer, mobil-klíma, stb. kerültek beépítésre. Az újszerű konyhai gépek kiváló AEG márkájúak és minden igényt kielégítenek!

BÚTORZAT:
A beépített bútorzat és a beépített gépesített konyhabútor a vételár része, míg a fotókon látható egyéb új bútorok is kedvezményes áron megvásárolhatók!

KÖLTSÉGEK:
A rezsi költség rendkívül kedvező! A közös-költség magában foglalja a felújítási alapot, az épület takarítást, a szemétszállítást, az épület karbantartását, a közös villanyfogyasztást és az épület biztosítást.

PARKOLÁS:
Parkolásra közterületen van lehetőség , egy-egy parkolóhely szinte mindig van a környéken. Az állandó bejelentett lakosok kedvezményes éves díjért kapnak matricát a helyi Önkormányzattól.

RENDEZETT, TEHERMENTES JOGI HÁTTÉR ÉS AZONNALI BIRTOKBAVÉTELI LEHETŐSÉG!

Amennyiben további kérdések merültek fel Önben az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon és megbeszéljük a részleteket! A kulcs nálam van, így a lakást rugalmasan tudom mutatni kedves ügyfeleimnek!
---
Amennyiben nem csak jó vételt, de egyben jó adottságú ingatlant keres úgy jó szívvel ajánlom Önnek ezt a kompromisszumok nélküli, kiváló ár/érték arányos lakást! További, az ingatlannal kapcsolatos kérdések esetén vagy ha szeretné megtekinteni kérem hívjon bizalommal!

Irodánk az adásvételi ügyletet is teljes körűen lebonyolítja; bankfüggetlen hitelközvetítéssel, profi ingatlanos ügyvéddel, illetve igény esetén a bérbeadásban is közreműködünk! Minden kedves megbízó ügyfelünknek GRÁTISZ biztosítjuk a friss tulajdoni lapot és az energetikai tanúsítványt!

Ár

Irányár 64 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás-Ház Ingatlanok
Név Vass Tamás
Telefon +36 70 770 Mutasd
Email lakashazingatlanok@ Mutasd