Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 96 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 1+3 félszoba
Telek terület 196 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2017
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
ELADÓ Tata méltán kedvelt, kertvárosi hangulatú, Levendulakert részén, a Levendulakert utcában, egy 2017-es építésű, 3 lakásos, belső két szintes, 96nm-es, 1+ 3 fél szobás lakás, 148nm-es kert résszel.

A nappalija és a hátsó kert, valamint az emelet két hálója É-K tájolású, így kora délutánig kellemesen benapozott és világos. Ellenben a konyhája és az emeleti fürdő, a mellette lévő kisebb hálóval együtt, már D-Ny-i tájolású, így az késő délutánig napos és világos.

A ház kimondottan precíz, minőségi anyagok felhasználásával készült. Külső falazata Leiertherm 30-as téglából készült, 10cm-es Dryvit szigeteléssel. A födém is extra szigeteléssel és cseréptetővel rendelkezik. Ablakai hő-hang szigetelt, bukó nyíló műanyag kivitelben lettek beépítve, szúnyoghálóval, alumínium redőnnyel szerelve. A szomszéd lakás válaszfala extra hangszigeteléssel készült, az áthallás kiküszöbölésére. Az alsó és a felső szinten egyaránt, padló fűtés szolgáltatja a meleget, korszerű /Saunier Duval/ kondenzációs kazánon keresztül. A ház vízrendszere vízlágyítóval szerelt, ami az alsó szint mosókonyhájában lett elhelyezve, ahol a mosó-szárító gép és a fűtés kazánja is található. A komfort érzet javítása érdekében a nappalija és az emelet is, nagy teljesítményű inverteres / hűt-fűt/klímával szerelt. A ház szerkezetére a kivitelező 10év garanciát vállalt, amiből még 8év a leendő tulajdonos esetében is adott.

Fűtés költsége a téli hónapokban sem több 10-15eFt/hó-nál, a meleg vízzel együtt, ami köszönhető a ház kiváló hőtartásának és a jó minőségű nyílászáróinak. Így kimondottan jól tartja a meleget, hideget egyaránt. A Víz, Villany, saját órákról, a mért fogyasztás alapján fizetendő. A szemét szállítás díja 3000Ft/hó.

Helységei az alsó szinten: A bejárat mellett találunk egy vendég WC-t, kézmosóval, majd a mosókonyhát. Tovább haladva közvetlenül jobbra a gépesített konyhát, egyedi tervezésű bútorzattal, praktikus tároló felületekkel, beépített 12 személyes mosogatógéppel, villanytűzhellyel, főzőlappal, nagy teljesítményű kivezetett szagelszívóval és fagyasztós hűtővel. Majd az étkezős nappalit, ahonnan a hátsó teraszra és a kertbe is kijuthatunk. Illetve a lépcső alatt is találunk egy 2nm-es tároló részt. A nappali extrája egy projektor, hatalmas motoros vetítővászonnal, a házimozi kedvelőknek. Illetve a hatalmas tükrös gardrób, ami igény esetén szintén maradhat.

Emeleti szint: Az emeleten találjuk a három hálót, egyenként 10,6nm-10nm-8,2nm-es méretben. Valamint egy 8,7nm-es, sarokkádas, zuhanyzós, dupla mosdós, WC-s fürdőt és egy 2,8nm-es dolgozó helységet.

A környék infrastruktúrája jó, elérhető közelségen belül üzletek, boltok, Iskola, Óvoda, rendelő, stb. Parkolás a ház saját udvarán belül, vagy a ház előtti részen megoldott.

A fönt leírtakat figyelembe véve kiváló választás mindazoknak, akik egy valóban újszerű, műszakilag kiváló, fiatalos otthont keresnek maguknak, vagy családjuknak elérhető áron, rövid birtokba adási határidővel!

A 47,9MFt-os ár irányár, az alku lehetőségével! Kérdés és megtekintési szándék esetén, hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, banki kapcsolatainknak köszönhetően szakértő és díjmentes segítséget nyújt, a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához és kedvező 0,5%-os ügyvédi díjazással tesszük még rugalmasabbá az adás-vételt.

Ár

Irányár 47,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Home Expert
Név Szász István
Telefon +36 70 375 6 Mutasd
Email iroda@ Mutasd