Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 49 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Emelet - nem meghatározott - .
Komfort komfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
SZÉKESFEHÉRVÁRON, Palotavárosban 2 szobás igényesen felújított 2. emeleti KLÍMÁS lakás eladó. I.á.: 24,2 M Ft Tel.: 06(20)3370424
A LAKÁS: Jancsár utcai panel épület második emeletén található az eladó két szobás lakás. A teljes körű felújítás során alapos munka történt, melynek eredménye egy modern, korszerű otthon lett. Nézzük miért érdemes ezt a lakást választani, illetve mi van benne az árban: - villanyvezetékek-, vízvezetékek- és radiátorok cseréje megtörtént, - teljes burkolatcsere során fürdőszobában járólapot, az összes többi helyiségben minőségi laminált padlót tettek le, - új gépesített konyha került a lakásba, melynek része a beépített villany főzőlap és sütő. Vételárban a mosógép és a méretre pont ide illő kombinált hűtő is benne van. - fürdőszobát a fehér metro csempe az épített zuhannyal igazán fiatalossá, modern hangulatúvá teszi. - ablakokon mindenütt redőny és szúnyogháló van. - klíma beszerelése is megtörtént, - lakás bejárati ajtaja több ponton záródó biztonsági acél ajtó. - előszobában és a kisebb szobában hatalmas, mindent (is) elnyelő mennyezetig érő gardróbszekrények kerültek beépítésre, melyek szintén a vételár részét képezik. 
Ahogy a képeken is látszik jelenleg ezt a lakást klasszikus bútorokkal rendezte be a tulajdonosa. Ennek ellenére a népszerű szürke-fehér színvilág, valamint a modern burkolatok  egy fiatalos, trendi, minimalista stílisú berendezéssel is csodálatosan érvényesülni tudnának.
AZ ÉPÜLET: néhány éve részt vett a panel programban. A fűtéskorszerűsítés, hőszigetelés, ablakcsere természetesen itt is megtörtént, és teljes egészében kifizetésre került. A lépcsőház tágas, tiszta, és rendezett, két biztonsági bejárattal rendelkezik.
A KÖRNYÉKEN: gondozott parkok, és rengeteg virág borítja a zöld területeket. A ház mögötti füves területen facsemetékkel frissen beültetett kis liget található. A lépcsőházból kijőve 2 perc sétatávolságon belül elérhető a Lidl, és a Spar. A Jancsár utcai autóbusz állomás -ahonnan az egész város elérhető tömegközlekedéssel- szintén 2 percre van a háztól.
KIKNEK AJÁNLOM EZT A LAKÁST? Leginkább azoknak az érdeklődőknek ajánlom, akiknek nagyon fontos, hogy olyan lakást találjanak, amihez nem kell nyúlni, mert a felújítás már megtörtént, és mindezek mellett a Belváros a célpontjuk.
 I.á.: 24,2 M Ft
Tel.: 06(20)3370 424
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!
Eladná ingatlanát? Tájékozódjon! Válasszon ingatlanost körültekintően!Szakmai facebook oldalam elérhető itt:
https://www.facebook.com/pg/Horv%C3%A1th-Erika-Lak%C3%A1skulcs-Ingatlan-Feh%C3%A9rv%C3%A1r-119893936074255/posts/

 

Ár

Irányár 24,2 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás&Kulcs - Székesfehérvár
Név Horváth Erika
Telefon +3620337 Mutasd
Email horvath.erika@ Mutasd