Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 53 m²
Építési állapot használt
Építési mód panel
Szobák száma 2 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1975
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás parkra
Győr az ország észak-nyugati részén helyezkedik el, gyorsan fejlődő, és növekvő modern város. A vizek városaként emlegetett város főbb kereskedelmi, idegenforgalmi, és pénzügyi tevékenységeket bonyolít le. Az osztrák határ 50 km, a szlovák viszont 15 km utazásra van. Az M1-es autópálya felhajtók a város szélén találhatóak. A z egyetemnek köszönhetően rengeteg fiatal költözik a városba. Az Audi gyár rengeteg munkalehetőséget kínál. A főváros másfél óra alatt elérhető.

A lakás Győr belvárosi részén a barátság park közvetlen közelében egy 4 emeletes társasház 1 emeletén helyezkedik el. A belvárosi elhelyezkedéséből kifolyólag, minden könnyedén pár perc gyaloglással elérhető. Az összkomfortos lakás alapterülete 53 m2, ami magában foglalja az előszobát, a konyhát, egy fürdőt, és a tőle külön helyiségben kialakított WC-t, illetve 2 hálószobát, amiből az egyik hallos kialakítású. Fűtése távhővel történik, a hőleadásért pedig radiátorok felelnek, amik a beltéri ajtókkal, és a parkettával együtt korszerűsítve lettek 1 éve, a bejárat egy új biztonsági ajtót kapott. A nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval ellátott műanyag ablakok. Így áll össze a kellő összkép ami egy nagyon barátságos, hangulatos, és igényes otthon érzetét keltik. Az ingatlanhoz tartozik még egy másik lakóval 1/2 arányban közösen használt tároló is a földszinten. Parkolásra az utcán van lehetőség.

További információkért állok rendelkezésére, időpont egyeztetésért keressen bizalommal!

Irodánk teljes körű és ingyenes hitel ügyintézéssel, jogi és ügyvédi háttérrel és egyéb lakásvásárlás, és bérlés esetén felmerülő kérdésekkel kapcsolatban szívesen áll a rendelkezésükre, továbbá segítséget tudunk nyújtani babaváró-hitel, CSOK, energetikai tanúsítvány, és jogi kérdésekben is.

Remélem hamarosan Önt is a leendő ügyfeleim között köszönthetem!

Ár

Irányár 23.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Füle Csongor
Telefon +36 30 462 Mutasd
Email fule.csongor@ Mutasd