Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 54 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód panel
Szobák száma 2 szoba
Emelet nincs emelet.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: luxus
Épült 1976
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás parkra
Eladó a XXII. kerületben egy csodásan felújított 54 m2-es 2 szobás exkluzív lakás!

Az 1988-ban csúsztatott zsalus technológiával épült 4 emeletes épület, 1 emeletén található ez a gyönyörű lakás, melyben 2 különnyíló szoba (17 és 14 m2), egy étkezős konyha, melyhez egy kamra is tartozik. A konyha teljes berendezése korszerű modern gépekkel felszeret, mely tartalmazza a fózóőlapot, beépített sütőt, mikorot és mosogatógépet. A lakásban található még egy fürdő és egy különálló WC. A nappaliból nyílik még egy 5 m2-es erkély, mely a csendes parkra néz. A pincében található egy 5 m2-es önálló tároló is. Az épület homlokzatán perlites (polisztirol gyönggyel kevert vakolóanyag) hőszigetelés található. Az épület keleti és nyugati homlokzatán is van a lakásnak nyílászárója, így délelőtt a nagy gyerekszobára süt a nap, míg délután a tágas nappali és konyha a benapozott.

A lakást 2014-ben teljes mértékben korszerűsítették, átépítették és felújították. Az átalakítás során az alábbi munkálatok és cserék történtek meg.

Külső és belső nyílászárók cseréje. A homlokzati nyílászárók 3 rétegűek. A nyári erős napsugárzásnak kitett ablakok hővédő fóliával vannak ellátva, ennek köszönhetően télen jól tartja a meleget, nyáron az erős napsugárzásból adódó üvegházhatásnak ellenáll. A szellőztetésre használt bukó/nyíló ablakokon szúnyogháló van. A bejárati ajtó 2 zárral szerelt biztonsági ajtó. A lakóépület lépcsőházi nyílászárói 2 ütemben le lettek cserélve.

Víz, gáz és elektromos hálózat korszerűsítése is megtörtént. A lakásban található vízvezetékek ki lettek cseréve műanyag burkolattal ellátott rézcsövekre. A vízóra után a rendszer megóvására öblíthető nyomáscsökkentővel ellátott mechanikai szűrő lett beépítve.

A fűtést az eredeti helyiségenkénti parapetes konvektoros megoldás helyett vízteres parapetes konvektor (1 db MIKA-6 típusú turbós gázkazán – zárt égésterű) biztosítja, mely engedélyeztetett gáztervvel készült. Az egyes helyiségekbe radiátorok vannak, a gázóra is cserélve lett. Az első emeleti elhelyezkedés miatt a lakás 4 irányból (fent, lent és kétoldalt) szomszédok által körbefűtött.

Az eredeti villamos vezetékek (alumínium) a jelenlegi előírásoknak megfelelő rézvezetékekre lettek cserélve.

A használati meleg vizet egy 100 literes Ariston design villanybojler biztosítja. A fürdőbe zuhanyzó lett beépítve.

A környezet csendes, nyugodt, a szomszédok nem zajosak. Parkolási lehetőség az utcán. Közös kerékpártároló használható bejárat mellett.

A fejlett infrastruktúrának köszönhetően minden megtalálható a lakás közelében: orvosi rendelő, gyógyszertár, vegyesbolt, játszótér kosár- és focipályával. A közlekedés is kiváló: a lakástól 200 méterre található egy buszmegálló (250 és 250B), végállomásai egyik irányba Budafokon keresztül a Savoya Park, míg a másik irányba a Kelenföldi pályaudvar a P+R parkolónál van (4-es metró végállomás).

Kocsival a Balatoni úton (7-es) könnyen és gyorsan megközelíthető az M0-s autóút, illetve a belváros irányába többféle képen lehet eljutni.

A közös költség 7000 Ft, mely tartalmazza a szemétszállítási díjat, a lépcsőházi világítást, a jelképes közös képviselői díjat és a házbiztosítást.

Jó szívvel ajánlom ezt a gyönyörű lakást mindenkinek aki szeretne egy igényes, jó minőségű lakásba azonnal beköltözni.

A részletekért keressen bizalommal!

Ár: 40M

Ár

Irányár 41,5 millió Ft (768 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Tip-Top Ingatlaniroda
Név Jurik Tünde Borbála
Telefon +36 20 213 Mutasd
Email jurik.tunde@ Mutasd
azonnal
költözhető