Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 56 m²
Építési állapot használt
Építési mód panel
Szobák száma 1+2 félszoba
Emelet 7 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült kb. 1978
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 10
Energetika nincs
Lift van
Kilátás parkra
IV. kerületben, Újpesten, a Pozsonyi utcában kínálok eladásra egy csendes parkra néző, 56 nm-es, 1+2 félszobás, légkondis panellakást.

A ház a 70-es években épült, panel szerkezetű, tízemeletes épület. A ház egyik oldalán az autók számára nagy mennyiségű parkoló, míg a másik oldalán a lakók számára egy nagyobb parkosított terület található, ahol játszóteret, Sportközpontot hoztak létre, így minden korosztály számára megfelelő teret biztosít a kellemes szabadidő eltöltésére.
A lakás frekventált helyen található, hiszen a környék remek közlekedéssel és infrastruktúrával van ellátva. Az autóval rendelkezők számára nagy mennyiségű ingyenes parkolási lehetőség van a lakás közvetlen környezetében. Az autós közlekedés mellett tömegközlekedési eszközök színes palettája is rendelkezésre áll (busz, villamos, metró a közelben).
Az ingatlan zárt, biztonságos és gondozott lépcsőházban található, melynek lakói kulturáltak. A lépcsőházban a nyílászárókat cserélték, és új lift is beépítésre került.
A lakás a 7. emeleten van. A lakáshoz vezető folyosó elején zárható ajtó van felszerelve, mely biztonságot nyújt a lakóinak.
A lakásba belépve egy előszobát találunk, melyből balra nyílik az ablakos konyha, szemben a nappali, és jobbra egy átjárón keresztül jutunk a lakás többi helyiségeibe. Először egy hasonló méretű kis előszobába, innen nyílik a WC, illetve a kamra, és egy hosszú közlekedő, amelyből nyílik a két háló és a fürdő is. A szobák ablakain keresztül parkra néző kilátásban gyönyörködhetünk.
A nagyméretű ablakos konyha kiválóan szellőztethető!
A lakásban van hűtő-fűtő klíma. A nyílászárókat 2 éve cserélték. A szobák ablakain redőny lett kiépítve!
A ház lakóközössége rendkívül jó, összetartó. Saját FB oldaluk van, a gyermekeknek közös rendezvényeket szerveznek

Kitűnő választás kórtól függetlenül egyéneknek, pároknak, gyermekes családoknak, vagy akár vállalkozások számára is!

Műszaki:
Fűtés – Távfűtés
Vízórával, villanyórával rendelkezik a lakás
Burkolat:
Szobák – parketta
Vizes helyiségek – járólap

Környék:
A környék adottsága kivalló, perceken belül bölcsőde, óvoda és iskola is elérhető A környék ellátottsága nagyon jó, hiszen a közelben megtalálunk mindent, amire a mindennapi életben szükség van pl. bevásárló központ, piac, orvosi rendelő, patika, pékségek, cukrászdák. Itt minden korosztály kellemesen kikapcsolódhat akár a közelben található Sportközpontban is.

Közlekedés:
Busz: 20E, 25, 30, 30A, 120, 121, 220, 230, 914, 914A, 996, 996A
Villamos: 12, 14
Közelben:
Metró: M3
Minden, ami Újpest – központba/ból indul.

Finanszírozás:

Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról, szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen! Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra.

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel állunk rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Hívjon most és tekintse meg akár még ma!

Ár

Irányár 27.19 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd