Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 130 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 160 m²
Komfort összkomfort
Fűtés napelem
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: felújított
Épült 1995
Épület szintje 3
Energetika nincs
Közvetlen vízparti 130 m2-s, háromszintes ház saját stéggel!!!

A háromszintes épület, ahogy most is állandó lakhatásra alkalmas, a 130 m2-s lakótér kialakítását tekintve akár több generáció együtt élésére is alkalmas.

Az ingatlan igen ritka szép környezetben helyezkedik el, kiváló horgászati, fürdőzési és hajózási adottságokkal rendelkezik.

Az épület elrendezése:
A szuterén rész is lakótéré lett kialakítva itt egy nappali helyiség, hálószoba, mosókonyha és fürdőszoba található. Illetve a beltéri szabadidős tevékenységeknek itt lehet hódolni.
Földszinten: előtérbe érkezünk, innen nyílik egy vendégszoba és az amerikai konyhás nappali, ugyancsak a földszinten a kádas fürdőszoba. Az emeleten két hálószoba és egy w.c. kézmosóval került kialakításra. Az egyik szobához gardrób tatozik. A 70 nm-s kiépített stég résznél helyett kapott egy konyhakert és a kerti pavilon, ezen kívül a stégről napozni és horgászni is lehet.

Az ingatlan 2000-ben épült téglából, 5 cm-s dryvit szigeteléssel rendelkezik, műanyag nyílászárókkal ellátva.
Az ingatlan rezsije szinte nulla, télen-nyáron! Felhelyezésre került egy 5,5 KW-s napelemrendszer, mely a ház hűtését és fűtését bőven ellátja.
Ezen kívül a nappaliban egy kandalló biztosítja az otthon melegét. A két darab hűtő- fűtő klíma ellátja az épületet. Meleg víz ellátás gázbojlerrel megoldott.

További kérdés esetén állok rendelkezésükre.

Ár

Irányár 49,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan-Sziget
Név Schmid Ildikó
Telefon +36 30 276 Mutasd
Email ildiko@ Mutasd