Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 73 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 471 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort komfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2018
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: utcában
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
BEFEKTETŐK ÉS VÁROSBÓL KIKÖLTÖZŐK RÉSZÉRE KIVÁLÓ LEHETŐSÉG!

2 TELJESEN FELÚJÍTOTT, KÜLÖN IS BÉRBE ADHATÓ HÁZ EGY TELKEN!

A TELEPÜLÉS KIEMELT HORGÁSZ PARADICSOM A HATALMAS NÁDAS MIATT!

Balatonmáriafürdő hangulatos üdülőövezetében, vasútállomástól, hajókikötőtől és szabad strandtól kb. 450 méterre, eladó 471 m2-es közműves telken épült 2 db (!) teljes körűen felújított nyaralóházas ingatlan!

BALATONMÁRIAFÜRDŐ TÖRTÉNETE:
A terület a 19. század végén még a Festetics család hitbizományi birtoka volt, a filoxéra károsultjai számára lett parcellázva. Az ide települő gazdák az elkövetkező évtizedekben egyre magasabb színvonalú borokat készítettek, ennek hagyománya napjainkig fennmaradt, hiszen a környék hazánk kiemelt bortermelő vidéke!

Az idők múlásával a turizmus robbanása az 1960-as évek végén történ. Az 1969-ben elkészült kikötő az egyik legnagyobb látványossága az üdülőtelepülésnek, hisz mi sem lenne kellemesebb esti program a turistáknak, mint a mólóról végignézni a csodálatos Balatoni naplementét!

INGATLAN HELYSZÍNE ÉS MEGKÖZELÍTÉSE:
Balatonmáriafürdő közúton a Budapest és Letenye közötti 7-es főúton, valamint az azzal párhuzamos M7-es autópályán közelíthető meg keletről és nyugatról, délről pedig az egykor a települést Barccsal összekötő 68-as főúton érhető el.

A vasúton is kiválóan megközelíthető település a Balaton déli partján haladó vasútvonalon fekszik, mely kiváló közlekedési viszonyokat teremt Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa felé!

INGATLAN ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI:
A 471 m2-es összközműves telken épült, saját kertrészes önálló épületek külön-külön is lakhatók vagy bérbe adhatók! Az ingatlan a vasúttól számított harmadik telek, a közeli vasúti átjárón keresztül könnyen megközelíthető a Balaton-part!

ÉPÜLETEK JELLEMZŐI:
Az utca felől megközelíthető 2018-ban teljes körűen felújított, földszintes, téliesített épület (alaprajzon: I.HÁZ) tégla szerkezetű , kandalló és elektromos fűtéses, alapterülete; 33 m2 + 11,5 m2 terasz.

Helyiségek mérete:
bejárat-konyha-étkező: 11,5 m2,
hálószoba: 9,5 m2,
hálószoba: 8,5 m2,
fürdőszoba-wc: 3,5 m2,
ÖSSZESEN: 33,0 m2 + 11,5 m2 fedett terasz

A külön utcai bejáraton megközelíthető 2018-ben teljes körűen felújított hátsó épület (alaprajzon: II. HÁZ) téliesített könnyűszerkezetes, elektromos fűtéses, alapterülete; 40 m2 + 15 m2 fedett terasz.

Helyiségek mérete:
nappali-konyha: 16,0 m2,
hálószoba: 8,5 m2,
fürdőszoba-wc: 3,5 m2,
tároló: 5,0 m2,
külső fürdőszoba + wc: 7,0 m2,
ÖSSZESEN: 40,0 m2 + 15,0 m2 fedett terasz,

PARKOLÁS:
Parkolásra telken belül van lehetőség. Az I. HÁZ elektromos autó töltési lehetőség is ki lett alakítva!, így a Budapest-Balatonmáriafürdő útvonal oda-vissza kényelmesen megjárható!
----
Amennyiben további kérdések merültek fel Önben az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon és megbeszéljük a részleteket!

Ár

Irányár 49,8 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás-Ház Ingatlanok
Név Vass Tamás
Telefon +36 70 770 Mutasd
Email lakashazingatlanok@ Mutasd