Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege hotel, szálloda
Belső terület 1000 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Telek terület 1 m²
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: jó
Épült kb. 1990
Épület szintje 4
Bútorozottság igen
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, udvarra, parkra
Évtizedek óta családi vállalkozás keretein belül több funkcióval is működő, hotel, söröző, kávézó és kedvelt reggeliző hely keresi új tulajdonosát!

Az ingatlan 4 szinten összesen 1000 nm alapterületű.
A pince részben egy 65 fő leültetésére alkalmas étterem található. A konyha teljesen berendezett, nagy kapacitású, több száz fős rendezvények lebonyolítására alkalmas,
amit a környező vállalkozások szívesen bérelnek ki előadásokra, bankettekre, szülinapokra, a fsz-i részen található a recepció, amelyből jobbra a söröző, balra a reggeliző helyiség és belső, zavartalan 100 nm alapterületű terasz található.
Az emelten 2 szinten 10-10 két ágyas szoba, zuhanyzós fürdőszobával, valamint két tároló helyiség található! Mindegyik szobához kis erkély, vagy francia erkély kacsolódik!
A hotel parkolója jelenleg egy a hotel mellett található telken van kialakítva (1500 nm-es), amely parkoló vételára nincs jelölve a megadott árban! A parkoló megvásárolható, vételára: 60 M Ft. Külső parkoló száma: 6 db.

A téli-nyári üzemelés kiemelkedő vendégéjszaka számot biztosít, így magas és jól tervezhető bevételt jelent a leendő tulajdonosának. A hotel céggel együtt eladó, mely a teljes berendezést és a catering eszközöket is magában foglalja.
A család nyugdíjba vonulás miatt nehéz döntés után válik meg gondosan felépített, biztos alapokon álló vállalkozásuktól.

Keressen bizalommal a befektetéssel kapcsolatos további teljeskörű információkért!

Ár

Irányár 280 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Óbuda Home Ingatlan
Név Endrődi Zsolt
Telefon +36 70 413 9 Mutasd
Email zsoltendrodi1@ Mutasd
kiemelt