Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 162 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 570 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés napelem
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Szeretne úgy élni mintha mindig nyaralna, vagy apartman kiadásban gondolkodik? Ez az ingatlan önnek való. Az ingatlanra akár pályázat is igénybe vehető !
Zebegényben csendes, egyedi, jó levegőjű, erdő közeli mellékutcában épült, csodálatos örök panorámával rendelkező családi ház eladó.
A telek 570 nm-es. Övezeti besorolása: Lke-5 (belterület, lakóövezet). Közművek: víz, villany, gáz és csatorna. Felülete: enyhén lejtős, lankás, parkosított

A ház:
Mérete: 162 nm (3*54nm), három szintes.Szuterén szinten: Nappali konyhával, és alvórésszel egyben van kialakítva, plusz fürdőszoba WC-vel.
Első szint külön bejárattal amerikai konyha nappali, gyönyörű nagy kövezett terasz, alvó résszel szintén és fürdőszoba WC-vel.
A legfelső szinten kettő szoba, terasz, és vizesblokk került kialakításra.
A három szintet lift köti egybe, de igény esetén lépcső is kialakítható.
A ház alkalmas 3 db stúdió apartman kialakítására is, plusz a kertben található egy beton alappal rendelkező faház ami szintén apartmanná alakítható.
Tehát ez nem csak családi házként ajánlom, hanem vállalkozási célra, befektetésnek is! Az ingatlan igényesen van kialakítva.
A település a Duna bal partján, Pest megye északi részén, a Dunakanyarban található. Vele átellenben fekszik a Komárom-Esztergom megyei Pilismarót. A Budapest–Szob közötti villamosított vasúti fővonalon, illetve a 12-es főközlekedési úton közelíthető meg, utóbbiból itt ágazik ki Márianosztra irányába a 12 108-as út. Nyáron a Dunán, hajóval érhető el, illetve egész évben komppal Pilismarótról. A déli Börzsöny hegység nyugati oldalánál, a Malomvölgy patak partján fekszik.
Látnivalók:
• A Havas Boldogasszonynak szentelt római katolikus templom – Györgyi Dénes, Jánszky Béla, Kós Károly szecessziós, magyaros formavilágú alkotása 1910-ből, Körösfői-Kriesch Aladár tervei alapján készült freskókkal.
• Kálvária-kápolna és a mellette lévő kálvária
• Szőnyi István Emlékmúzeum
• Maróti-villa
• Dőry-kastély
• Hajózástörténeti gyűjtemény – Farkas Vince magyar hajóskapitány emlékei.
• A Dunakanyar természeti környezete
• A Börzsöny hegység
• Öreg malom a Fischer közben

Ár

Irányár 99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PRO-LUX Ingatlaniroda
Név Kovács Klaudia
Telefon +36 70 428 Mutasd
Email kovacsklaudia.prolux@ Mutasd
pályázatra
kész