Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 251 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 10 szoba
Telek terület 4425 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1989
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 12 m²
Befektetők, nagycsaládosok figyelem!

Eladó Vanyarcon, a természet lágy ölén, egy 4425 négyzetméteres telken fekvő, két családi házból és több melléképületből álló, akár vendégházak kialakítására is alkalmas, jelenleg családi házként funkcionáló ingatlan.

A terület 2 db udvarra és egy telekre lett szétosztva, jelenleg 5 helyrajzi számon van.

Az alsó telken fekszik egy 1989-ben épült tégla ingatlan, ami egy 92 négyzetméter alapterületű lakótérből, egy 90 négyzetméteres szuterén/pincerészből, 57.6 négyzetméter nagyságú melléképületből és egy 18 négyzetméteres boltíves pincéből áll.
A lakótér átlagos, lakható állapotú, fűtéséről egy 3 éves gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodnak, a melegvíz ellátás villanybojlerrel megoldott. A tető cserép fedésű, a betonfödémnek köszönhetően beépítésre alkalmas.
A pinceszinten a fűtött garázs és a kazánház mellett helyet kapott egy lenti konyha, spájz, wc és zuhanyzó is, így átalakítással akár ebből a szintből is lakótér lehet.
A ház melleti melléképületek tárolónak vagy műhelynek alkalmasak, elektromos áram bekötésre került.

További extrák: Riasztó, ipari áram, házi vízmű rendszer.

A felső telken lévő családi ház 50.3 négyzetméter, ehhez hozzá lehet csatlakoztatni a mellette lévő épületet, ami 65.1 négyzetméter. Található még a telken egy 23.6 négyzetméter nagyságú épület, amiben jelenleg csak elektromos áram van, egy 18.7 négyzetméter nagyságú fedett fészer, valamint egy 23.2 négyzetméteres tároló. A telken további kisebb melléképületek és állattartásra alkalmas épületek találhatóak.
A felső ház átlagos állapotú, fűtéséről 2 db kályha, a melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. Itt konyha jelenleg nincsen, de a kialakítására több lehetőség is adott a méreteknek köszönhetően.

Az ingatlanban elektromos áram, gáz, víz, emésztő található, a víz jelenleg engedélyezett házi vízműről üzemel, de a telken belül van a vízóra, így rákötése a hálózatra külön engedélyek nélkül lehetséges.

Kiváló választás nagycsaládosoknak, befektetőknek vagy akár gazdálkodásra is.

Kedvező áron: 29.900.000 Ft.-ért.

Ár

Irányár 29,9 millió Ft (116,34 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email buda.house.tamas@ Mutasd
alkalmi vétel