Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 270 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 931 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2004
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Szárliget a Vértes és a Gerecse hegység találkozásánál, csodálatos természeti környezetben, egy völgyben fekvő 2300 fős kis községe. A völgyet egyik oldalról egy kibúvó mészkő sziklasor, másik oldalról a Vértes erdőségei határolják. A kátyúiról méltán híres M1-es autópálya felhajtója mindösszesen 3 km-re van a község végétől. Szabad vagy kötött pályás tömegközlekedési eszközzel, negyed órák alatt a megyeszékhelyen vagy a ‘ nagyfalúba ‘ tud jutni a kíváncsi utazó. Szinte a község végén elhelyezkedő 931 m2-s telken, mit telken, egy minden törődést megkapó nyugalom oázissal határolt, igazán a mai kornak megfelelő, elrendezésű, és ez által igen csak élhető Házat kínálok most eladásra. Fiatal kora ellenére nagyon meg tudja becsülni a tulajdonosát. Hiszen nem csak a szemnek tud megnyugtató látványa lenni, de a léleknek is. Egy fárasztó nap után, és akár lehet az egy téli nap is, amikor is ingatlanunkat kihasználva, és egyben kényeztetve magunkat, a vízforgatós, fűtött medencében, az Oázisunk tetején, a kedvenc borunkkal kialakított kapcsolat, két kortynyi pillanata között, méltán bújhat oda az ember arcára, az az igen csak elégedett, már már öntelt mosoly. Aztán kicsit elfordítja az kíváncsi kémlelő a fejét, és még több büszkeség árad bele, hiszen feltűnik az a majd 300 m2-s lakóterülettel rendelkező, 4 hálószobával, 2 fürdővel és 2 minden gasztronómia túra elkészítését elősegítő, technikai termékekkel felszerelt konyha, illetve a szintenkénti nappalival felvértezett ingatlanunk tulajdonjogi tudatának gondolata, még egy pár centit tud húzni, azon, a már eddig is széles mosolyon. Ha már széles szájjal, düledezett mellkassal letennénk a poharat elégedettségünkben, az akár 35°-os meleg vizet produkáló medencénk szélére, és meglátja a szeretett autói két bicska kulcsát. Felkacagva nyugtázhatja, hogy guruló értéke biztonságban van a fűtött, riasztóval ellátott, 50 m2-s, elektromos kapuval zárt, dupla terem garázsba. Ha szeretné Ön is átélni nap mint nap ezt a Valamit jól csinálok, Anyám is büszke lehet Rám érzést, akkor HÍVJON, hogy minél hamarabb büszke lehessen, az az Anyuka.

Ha vette a fáradtságot és eddig elolvasta , akkor engedje meg, hogy egy 1.000.000 forintos alku kuponnal ajándékozzam meg, amit ezen ingatlan megvételénél használhat fel. Ezen kívül tatabányai vagy tatai lakás esetleg kisebb családi ház beszámítása is lehetséges. De be tudunk még számítani sok-sok ropogós forintot is.

Ingatlannal kapcsolatos kérdéssel nyugodtan keress a hét 8 napján és a nap 25 órájában várom hívását, biztosan tudok Önnek segíteni!

Irodánk ingyenes szolgáltatásai: – Banki hitelügyintézés vezető partner bankjaink termékeivel – CSOK ügyintézés – Állami Támogatások Intézése, Ingyenes felmérés, tanácsadás. Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is!

Pásztor Péter az Ön ingatlan szakértője . +36(70)7741379

Ár

Irányár 69,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Pásztor Péter
Telefon +36 70 774 Mutasd
Email peter@ Mutasd