Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 226 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 7 szoba
Telek terület 1763 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: újszerű
Épült 2000
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: telken
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Pilis központi részén vásárolhatja meg ezt a csodálatos ingatlant, ahol vállalkozása működtetéséhez, illetve családja akár két generációja lakhatásának is kiváló megoldást talál.
Az 1763 nm-es telken egy 138 nm hasznos alapterületű vállalkozási épület áll. Az épületben 3 különálló helyiség van, ahol a vállalkozási tevékenység folyhat, valamint a dolgozók kiszolgálására alkalmas fürdő és konyha helyiség. Az épület mellett még egy 30 nm-es tároló is kialakításra került.
A lakóépület szintén rengeteg lehetőséget rejt magában. Közös terasz köti össze a két lakrészt. Az egyik lakrész földszintes, 86 nm-es, nappali, 2 szoba, előtér, konyha, fürdő, kazánház, és külön WC elosztású. A másik lakrész kétszintes, összesen 138 nm-es, a földszinten egy hatalmas nappali, egy szoba, közlekedő, fürdő, míg a tetőtérben 2 szoba, egy fürdő és egy közlekedő kapott helyet. Szintén itt lett kialakítva egy szauna is, ahol a napi stressztől és fáradtságtól meg lehet szabadulni. Az épület ezen részéhez kapcsolódik egy 23 nm-es garázs, melyből bejárási lehetőség van a földszinti közlekedőn keresztül a lakrészbe.
Az ingatlanra a vezetékes víz, a gáz és a 3 fázis be van vezetve, a csatorna csonk a kerítésen belül. A fűtésről gázkazán, a melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik. A ház védelméről – bár eddig még nem volt rá szükség - riasztó gondoskodik
Az épület utcafronti része téglából épült az 1980-as években, míg a másik rész 2000-ben szilikátból. Az épület szigetelt. Az új rész nappalijában , a szobában és a fürdőben padlófűtés van . A nappali gyönyörű márvány járólapos. Az épületben 3 légkondicionáló gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. Az ingatlan tehermentes.
Amennyibe hitellel szeretné megvásárolni, irodánk bankfüggetlen, ingyenes hitelügyintézéssel tudja Önt segíteni.

Ár

Irányár 56,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PILIS HOME Ingatlan
Név Kovács Ákosné
Telefon +36 20 365 8 Mutasd
Email eport@ Mutasd