Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 61 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Telek terület 542 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 1982
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: telken
Energetika nincs
Monorierdő központja közelében, mindössze 5 perces sétára a vasútállomástól, az iskolától és az orvosi rendelőtől található az ingatlan. Az 542 nm-es telken egy 61 nm-es lakóterületű családi ház kapott helyet, melynek tetőtere kb. 40 nm-rel bővíthető. A bővítés már részben megvalósult, de a befejezése a leendő tulajdonos feladata lesz.
Az ingatlan 1982-ben téglából épült, de néhány évvel ezelőtt jelentős felújításon esett át: két éve újították fel a fürdőszobát, és ekkor kapott vadonatúj színezést az épület. Öt éve cserélték ki a tetőléceket, új fóliát kapott a ház, új lett a bádogozás, illetve ekkor lett lecserélve a háztetőn a cseréphéjazat is! A villanyóra szintén ki lett cserélve. Ezek a munkálatok azok, amik egy vevőnek igazán nagy értéket képviselnek, hiszen árban is ezek a legdrágábbak, és ezek járnak a legnagyobb felfordulással is. A leendő vevőnek viszont jó pár évig ezzel már nem kell foglalkoznia.
A lakóház alatt 15,5 nm-es pince található, az épület mögött pedig egy szerszámos, ( vagy akár műhely), illetve a családi autó számára egy fedett kocsi beálló.
Az épület fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik, azonban a szobában, az előtérben és a konyhában működőképes kémények is vannak, így ide tetszés szerint kandalló, vagy cserépkályha is beállíthatóak. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
Az ingatlanra a villany, a gáz, a csatorna be lett vezetve. A vízellátás jelenleg fúrt kútról történik, azonban a vezetékes víz a kerítésen belül van.
A kert nagyon szépen rendezett, ápolt, konyhakert is van.
Az ingatlan gondozott, jó beosztású, rendkívül otthonos. Jöjjön el, nézze meg, tapasztalja meg Ön is!

Ár

Irányár 28,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PILIS HOME Ingatlan
Név Kovács Ákosné
Telefon +36 20 365 8 Mutasd
Email eport@ Mutasd