Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 181 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 922 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújított
Épült 1970
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Komárom- Esztergom megyében, Komárom városában kínáljuk megvételre eme remek ingatlanunkat!

Nagycsaládosoknak, több generációnak, akár befektetőknek is egyaránt kedvező családi házunk jelenlegi formájában két lakrésszel várja az oda látogatókat. Mindkét lakótér külön- külön is összkomfortos, továbbá a házon belüli átjárás is biztosított. 1970-ben épült tégla falazattal, vasbeton födémmel, továbbá rézsútos tetőszerkezettel rendelkezik. Mintegy 1000 négyzetméteres gondozott telek tartozik az ingatlanhoz, rajta fellelhető diófákkal, gyümölcsösökkel. A kert további részét képezi a garázs, mely kazánház is egyben, továbbá két tárolóegység, nem utolsó sorban a kerti grill.

Az ingatlant 2010 óta több ütemben, folyamatosan felújították. Ablakai Thermo üveggel bélelték, néhol a teljes nyílászárót műanyagra cserélték. A bejárati ajtó szintén újkori. A kerámia burkolatok egyaránt cserélve lettek, nem utolsó sorban pedig az emeleti fürdőszobát renoválták újszerű állapotra. Az otthon melegéről a garázsban található vegyes tüzelésű kazán+ gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal. Az emeleten egy tágas erély ad teret a felhőtlen időtöltésnek, gondtalan kikapcsolódásnak. Az ingatlan kisebb lakórésze, mely a kerti kilátással bír DNY-i, míg a nagyobb lakórész ÉK-i tájolású.

Komárom központja percek alatt elérhető, remek fekvéssel bír az ingatlan. A Brigetio Gyógyfürdő, a Rüdiger-tó is 5- 5 perc gyalogútra. A közelben továbbá buszmegálló, iskola, óvoda, játszótér, vegyesboltok találhatóak.

Hirdetésem végéhez érvén, köszöntöm a ’vonal’ másik végén.

Bízom benne, kellő mennyiségű információval láttam el a lakásról. Ellenkező esetben kérem, keressen fel. Szeretném, ha tudná, díjmentesen, ugyanakkor érdek függetlenül segítek a csok-, babaváró támogatások útvesztőinek eligazodásában, hasonlóképp a piaci hitelekben is. Eredményes napokat kívánok, ha lakásvásárlásra adta fejét, mégis, elsők közti hirdetésként olvasta ezt, ha pedig régóta keres, de nem jött MÉG az ’igazi’, bízom benne, megtalálta számításait a fentebb leírtakban. Utóbbi esetében a szükséges, illetve kellő jogi háttérrel biztosíthatom a zökkenőmentes, gördülékeny adás-vételt.

Ár

Irányár 45 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Markotics Bence
Telefon +36 30 651 Mutasd
Email bence@ Mutasd
alkalmi vétel