Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 102 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4+1 félszoba
Telek terület 900 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1960
Épület szintje 1
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
Hivatkozási szám: 244604
Felújított családi ház Kazincbarcikán, két állásos garázzsal!

Borsod - Abaúj - Zemplén megyében, Kazincbarcikán eladó egy teljes körűen felújított és átalakított 102 m2 lakterű, vegyes építésű, 4 szoba + étkezős, összkomfortos, hőszigetelt (5 cm) családi ház. A 88 m2 területű, tégla építésű, betongerendás, betonfödémes, két állásos garázs összközműves, szintén a vételár részét képezi.
A ház beton alapzatú, falazata stabil, a tetőszerkezet (fagerendás) 2005 - ben lett kompletten lecserélve. A bejárat előtt 12 m2-es, elő tetővel terasz található. Fűtését és a meleg vízszolgáltatást kombi gázkazán biztosítja, a fűtőtestek lapradiátorok.
A tetőtér beépíthető, ehhez megvannak a szükséges tervrajzok is. Az átalakítás folyamán a víz, fűtés és elektromos rendszer egyaránt fel lett újítva. A nyílászárók egyedileg gyártottak, a bejárati ajtó fából készült, a hőszigetelt ablakok műanyagból.
A szobák festett falúak, a nagyszoba két falát műkő burkolat díszíti. A fürdőszoba, a WC járólapos, az előszoba, az első két szoba a konyha és az étkező laminált padlós, a hátsó szoba és a nappali padlószőnyeges. Konyhája gépiesített, az itt található berendezések, a konyhabútor a vételár részét képezi.
A 900 m2 területű telek hátsó végében található két állásos(szerelőaknás) garázs autószerelő műhelynek épült, a garázsok („műhely”) rész mellett raktár, zuhanyzó fülke, öltöző és WC helységek kerültek kialakításra. Az épület jó állapotú, igény esetén lakóházzá vagy egyéb vállalkozás céljára is átalakítható.
Hívjon, ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni, az adásvétel lebonyolításában minden segítséget biztosítunk!
Helyiséglista:
Előszoba:10.6 m2
Szoba: 12 m2
Szoba: 18.2 m2
WC: 2.2 m2
Fürdőszoba: 3.5 m2
Konyha: 13.2 m2
Étkező: 9 m2
Nappali: 18.1 m2
Szoba: 14.4 m2

Ár

Irányár 29,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Sztari Gyula-Kazincbarcika és környéke
Telefon +36 20 277 Mutasd
Email sztari.gyula@ Mutasd