Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 160 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4+1 félszoba
Telek terület 2581 m²
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1983
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: telken
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Telek típusa
Ipolyvecén, festői környezetben eladóvá vált egy nagy családi ház, mellette szép parasztházzal és vállalkozásra alkalmas melléképülettel.
A falu széli tetőteres 1983-ban épült 160 m2-es téglaház szerkezetileg jó állapotú. A közművek közül víz, villany, csatorna van a házban. A gázcsonk telken belül található. A fűtésről központi fűtés gondoskodik, a kazán a ház alatt található 40m2-es pincében van. A meleg víz ellátás villanybojlerrel megoldott. A földszinten 2 szoba, folyosó, étkező, konyha, spájz, fürdőszoba, külön WC és lépcsőfeljáró található. A tetőtérben 2 szoba, 1 félszoba, fürdőszoba lett kialakítva.
A ház mögött egy kb. 80m2-es, jó állapotú, vállalkozásra alkalmas melléképület,betongerendás padlással, ami beépíthető és több, kisebb melléképület van.
Telken belül egy szép kis 60 m2-es vályogból épült parasztház, amihez tartozik egy 8 m2-es pince. Az ingatlantól az Ipoly partja pár perc sétára érhető el, ahol akár horgászatra, kirándulásra is van lehetőség, az ingatlan mégsem vizes, a pincében még sosem volt víz. A házban a villany van bekötve, fűtése kályhával megoldott.
Az épületegyüttes egy 2581 m2-eskülterületi telken helyezkedik el,melyből 889 m2 lakóház-udvar 1655 m2 szántó; mellette pedig egy 2891 m2-es szántó van, ami a vételárba beletartozik. A kert nem művelt, nagyrészt erdő található rajta.. A ház előre egyeztetett időpontban megtekinthető.
A faluban élelmiszerüzlet, posta, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár található. A vasútállomás és a buszmegálló 5-10 perc séta.
Budapest 80km, Vác 40 km, Balassagyarmat 20km távolságra található.
Ipolyvece a szlovák határ, az Ipoly folyó közvetlen közelében fekszik. Az Ipoly–völgye természeti kincsekben bővelkedik, növény- és állatvilágát sok egyedi, ritka és védett faj gazdagítja. Lakói szorgalmas, dolgos emberek a bogyós gyümölcstermesztés hazájának tekintik . A község életét egész évben végig követik a különböző kulturális, hagyományőrző és sport rendezvények. Ha a természet csendjére, nyugalmára, kikapcsolódásra vágyik, itt megtalálja! A településen falusi CSOK igénybe vehető.
Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!

Ár

Irányár 14.2 millió Ft (85.54 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Roza Ildikó
Telefon +36 30 269 Mutasd
Email rozaildiko21@ Mutasd