Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 96 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 417 m²
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Kis telek, kis ház, mégis számos hasznos felszereltséggel, falusi CSOK listában, Héregen...

A Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínál Tatabányától kb.15 km-re Héregen, csendes,mellékutcában található 417 m2-es telken fekvő, 96 m2-es 3 szoba+nappali kialakítású családi házat.
A ház a 60-as évek közepén épült kő alapra tégla falazattal,melyre időközben 10 cm külső szigetelés került, valamint a cseréptető is új lett,alatta újralécezve,fóliázva.
A víz és villanyvezetékek szintén újra lettek húzva, 3x16 A + éjszakai áram lett bevezetve, előkészítve ezzel a napelem rendszer kialakítását is az ingatlanban. Ez könnyedén megvalósítható az új Palkovics pályázat keretein belül, jelenlegi tulajdonosai már elindították a folyamatot.
Fűtésrendszere is bővített a háznak, ugyanis a jelenleg használatban lévő villanykazánon kívül egy öntött vas szerkezetű vegyes tüzelésű kazán is működtethető,mindezek egy külső kazánházban helyezkednek el. A lakóházon belül igény szerint egy kandallóval lehet fokozni a meleget és téli hangulatot. Ám ha mégis gázhoz ragaszkodna az új tulajdonos, a gázcsonk telken belül van. 3 kéménye van a háznak.
Villanyszámla a téli hónapokban a ház és a kerti tó fűtésével együtt 46.000 Ft általában.
Nyílászárók legtöbbje még az eredeti fából vannak,restauráltak, thermoplan üvegezéssel.
A helységekben lerakott laminált parketták alá is szigetelés került.
Az udvaron fedett gépkocsi beálló ad lehetőséget a parkolásra, szintén fedett a kb. 15 nm terasz is.
A lakótér folytatásában található a vízzel,villannyal bekötött kazánház alápincézve. Mellette a padlásfeljárónál kisebb gardrób kilakított.
A 417 nm kertben ásott kút szolgálja a növények öntözését. Külön épületként egy vízzel, ipari árammal bekötött műhely funkcionál, mely nyári konyhának is szuper megoldást tud nyújtani. A kert végében egy nyitott szín, tároló foglal helyet.
A barátságos kis otthont elektromos kapun keresztül lehet megközelíteni, udvarán energiatakarékos reflektoros megvilágítással.
Lakás cseréje értékegyeztetéssel Tatabányán szóba jöhet, kb. 60-90 nm erkélyes vagy kertkapcsolatos, esetleg kisebb családi ház.
Az ingatlan kizárólag irodánkkal előre egyeztetett időpontban megtekinthető.
Keressen bizalommal: Telek Bernadett 06703677606

Hitelügyintézésben, naprakész infókkal az állami támogatásokról irodánk díjmentes segítséget tud nyújtani, valamint teljeskörű lebonyolítás jogi háttérrel.

Ár

Irányár 32,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Telek Bernadett
Telefon +36 70 367 Mutasd
Email telek.bernadett@ Mutasd