Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 259 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 8 szoba
Telek terület 700 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Terasz 34 m²
Nagycsaládosok, nagycsaládos vállalkozók figyelem!

Eladó: vállalkozásra(oktatás, szolgáltatás: könyvelés,kisgép javítás, borbély-fodrászat, szállásadó hely, ruhatisztítás, stb.) alkalmas, ipari árammal ellátott, jó állapotú, háromszintes, két lakásos társasház, 700 m2 –es telken, egy, tágas garázzsal Győr, Nagybácsa, Ergényi lakótelepen. A kertben és a ház előtt kül. virágokon kívül gyümölcsfák: -alma-, cseresznye-, dió-, sárga- és őszibarack-, meggy-, többféle szilvafa - vannak. A csendes lakóövezet, az új északi összekötő híd és elkerülő út közelségében van. Másik irány: helyi buszjárattal 20 perc, gépkocsival 10 perc alatt eljuthatunk a városközpontba. Kiépített kerékpárút is könnyíti a belvárosba jutást. A lakótelepen v. a közelben levő szolgáltatások: orvosi, fogorvosi és szemészeti rendelő, gyógyszertár, óvoda, posta, három ABC, virágbolt, fodrász, modern felszereltségű állatorvosi szakrendelő, római katolikus templom.

Az épület előkertje előtti zöld terület gépkocsik parkolására alkalmas.

Az egész épület alápincézett, padlószintje betonozott, 1,30 m-re van a környező talajszint alatt. Megközelítése udvarról és az utca felőli előkertből is lehetséges. Az ablakokon fém díszrács van.Az épület egészben vagy a külön szintenként levő (elsősorban a tetőtéri lakás vonatkozásában) lakásonként is megvásárolható.A közmű-szolgáltatás almérők felszerelésével külön mérhetővé alakítható.

Fűtés: közös gázkazán az alagsorban.

Az épület meleg víz szolgáltatását két villanybojler szolgáltatja. A konyhákban gáztűzhely van.

Az épület nyílászárói fából vannak. Mivel a telket 3 utca határolja, az épület minden oldalán nagyméretű ablakok vannak, melyek a helyiségek természetes - év- és napszaktól független - nagyon világos belső tereit biztosítják. A megfelelő árnyékolást reluxák adják esetenként.A főbejárat lépcső-pihenőjéről nyílik a két lakás külön bejárata.A magasföldszinten 3 hálószoba, 1 nappali, 1 étkező, 2 konyha, 2 kamra, 2 fürdőszoba és 2 külön WC, előszoba található, valamint két kicsi átjáró helyiség, amelyek a helyiségek külön megközelíthetőségét biztosítják. A felsorolt helyiségek alaprajzi elrendezése lehetővé teszi egy garzon vagy két szobás lakrész azonnali leválasztását és így teljesen külön használatát.

Ehhez a lakáshoz 34 m2-es, garázs feletti, félig szőlővel árnyékolt, kertkapcsolatos terasz és az alagsorban 68 m2 össz. hasznos alapterületű tárolók, ill. WC-zuhanyzó és teakonyha (gáztűzhellyel) is tartoznak. Itt van a földszinti lakást melegvízzel ellátó villanybojler és - a tetőtéri lakással közös – kazán is.A beépített tetőtérben 3 hálószoba, 1 nappali, 1 konyha, 1 kamra, 2 fürdőszoba (a kisebbik ülőkádas, a nagyobbik fürdőkádas +WC ) és 1 külön WC található. Itt is két kicsi, de széles átjáró helyiség biztosítja a helyiségek külön bejáratát, ill. kapcsolatát. Az egyik hálószoba napfényes erkélyre nyílik.

Az előszoba mennyezetéből lenyitható padláslétrával juthatunk a padlásra. A kisebb, ülőkádas fürdőszoba mosókonyhának könnyedén átalakítható, ehhez a szükséges gépészeti kialakítások ki vannak építve. Ehhez a lakáshoz tartozik a tágas garázs és 78 m2összes hasznos területű (tárolók+ WC-zuhanyzó) az alagsorban. Két nagy helyiség radiátorral fűthető, itt padlószőnyeg, ill. műpadló van.

Ár: magasföldszinti lakás: 44 000 000,- Ft

beépített tetőtér: 34 000 000,- Ft

épület egésze: 78 000 000,-Ft

Ár

Irányár 78 millió Ft (288.53 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szabó Róbert EV.
Név Szabó Róbert
Telefon +36 20 251 Mutasd
Email szaborobert@ Mutasd