Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 60 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 800 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1960
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Dunavarsány nagyvarsányi részén kínálunk megvételre egy 800 nm-es telken álló 60 nm-es, kétszobás, összkomfortos családi házat. Az új tulajdonosok itt csendes falusi környezetben élhetnek, úgy, hogy a főváros adta infrastrukturális lehetőségeket maradéktalanul kihasználhatják.

A ház vegyes falazatú, vasbetonkoszorús, betonfödémes, ezért ráépíthető. 2008-ban a ház felújításon esett át. A nyílászárókat hőszigeteltre cserélték. Cserélték a teljes tetőszerkezetet a tetőcseréppel együtt. Felújították az aljzatbetont, a ház teljes padlózatát. A konyha, fürdőszoba W.C. új járólapot kapott, cserélték a ház villany és vízvezeték rendszerét. A meleg vizet 120 literes bojler szolgáltatja, a fűtés gázkonvektoros rendszerű.
A kertben diófa és termő gyümölcsfák, fúrt kút kiépített kerti vezetékkel.
A kert méreténél fogva rendkívül sokoldalúan használható. Lehetőséget biztosít kertészkedésre, vagy a család együttléteit kellemessé tevő pihenőtér, medence kialakítására. A ház előtti kertrész több gépkocsi elhelyezésére, vagy garázs építésére is alkalmas.

A kisváros az 51-es út mentén helyezkedik el 15 km-re Budapest határától. A főváros mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel könnyen megközelíthető. A Dunavarsány központjában lévő P+R parkoló megkönnyíti a vasút igénybevételét. Vonattal 35 perc alatt elérhető a népligeti metróállomás. Gépjárművel az 51-es úton jól megközelíthető a nullás körgyűrű. Dunavarsány és a környező városok körüli ipari parkok sok munkalehetőséget biztosítanak. Az ingatlan 200 méteres környezetében található az óvoda és általános iskola.
A kisváros jellemzője a rengeteg vízfelület. Szinte bármerre indulva az ember, vagy a Kis-Dunába, vagy horgász, illetve fürdési, sportolási lehetőséget biztosító tavakba ütközik.


A vételhez igény esetén ügyvédet, hitelügyintézőt biztosítunk.

Irányár: 23.5 millió Ft

Ár

Irányár 23.5 millió Ft (391.67 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Varsány Ingatlan
Név Hornung Sándor
Telefon +36 30 151 Mutasd
Email varsanyingatlan@ Mutasd