Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 170 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 526 m²
Komfort összkomfort
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: részben felújított
Épült 1970
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Csepel sziget déli részén elhelyezkedő Duna parti településen, mely 40 km távolságra helyezkedik el mindössze Budapesttől, Dömsödön ajánlok figyelmébe egy nem mindennapi ingatlant.

Az ingatlan két generáció számára kialakított plusz a földszinten, egy 35 m2-s üzlethelyiség, melyben külön fürdőszoba kapott helyett. A földszinti lakakórészben egy nappali, hálószoba (20 m2-s), fürdőszoba és egy konyha került kialakításra. Eredetileg a 70's évek vége felé épült ház tervezésekor, illetve régebben a jelenleg üzlethelyiség egybe volt nyitva a földszinti lakótérrel, ennek lehetősége még mindig adott, egybe nyitható a két helyiség.
Az emeleten két 12 m2-s hálószoba, egy 30 m2-s nappali- erkéllyel és egy konyha- étkező, fürdőszoba, kamra került kialakításra.

Az 526 m2 területű telken helyett kapott egy zárt garázs, mellyel egybe épült egy nagyobb méretű szaletli ( kerti ki üllő), ami fedett kocsi beállóként is funkcionálhat. Ezen kívül egy raktár helyiség és fa tároló is van.

Az épület 2018-ban kapott teljesen új tetőt, szintén pár éve a fűtéskorszerűsítés is megtörtént. A gázkonvektorok helyett központi fűtés biztosítja az ott lakók számára a meleget. Ezen kívül a földszinten alternatív megoldásként egy kandalló is helyett kapott, mely nem csak szép, de nagyon hasznos is. A felújítás során a nyílászárók egy része került cserére, és a földszinti fürdőszoba teljesen fel lett újítva.

Az ingatlan per/tehermentes, rövid időn belül költözhető. Előzetes értékegyeztetést követően Budapesti lakás beszámítás esetleg lehetséges.

További kérdés esetén állunk rendelkezésére, előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető az ingatlan.

Ár

Irányár 44,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan-Sziget
Név Schmid Ildikó
Telefon +36 30 276 Mutasd
Email ildiko@ Mutasd