Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 80 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 375 m²
Parkolás
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1988
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Délegyházán - a tavak városában - kínálunk megvételre egy, 375 nm-es telken lévő, összkomfortos, 80 nm-es, tetőteres TÓPARTI házat. Az ingatlant egy 5-6 m széles gyalogos sétány választja el a víztől, tehát gyakorlatilag parti ingatlan.

A ház, amely 4 szobás, 1988-ban téglából épült, összközműves. A földszinten található egy nappali (21nm), konyha (4,6 nm), fürdő W:C-vel (4,2 nm), WC (2,2 nm), előszoba (3,35 nm). A bejárat előtti fedett terasz 15 nm-es. A nappaliból a tóra-, illetve oldalkertre néző terasz 25 nm. A tetőtérben található a három hálószoba 8,3 nm; 10,5 nm; 11,9 nm).
A ház fűtését jelenleg konvektor, illetve hűtő-fűtő klímaberendezés szolgáltatja. A meleg vízellátást villanybojler biztosítja. A fa nyílászárók hőszigeteltek. A kert nagyon jó elrendezésű, sokrétűen kihasználható. Külső lejárattal a terasz alatt egy kb. 6nm-es pince is található, benne egy engedéllyel rendelkező fúrt kúttal.

Az ingatlan 300 m-re van a városközponttól és a vasútállomástól.

Délegyháza egy robbanásszerűen fejlődő üdülőváros. A vasúti, illetve távolsági autóbusz-közlekedésnek köszönhetően az ingázok számára ottlakásra is remek választás, hiszen vonaton fél óra alatt elérhető a főváros. Közúton az 51-es úton érhető el Soroksár, illetve a "0"-ás körgyűrűn Dél-Buda, Csepel. A környező városok Dunavarsány, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós sok könnyen elérhető munkalehetőséget biztosítanak.

A jelenlegi tulajdonosok nyaralóként használták az ingatlant.

Az épület bútorzata benne van az árban. Az ingatlan rövid időn belül költözhető.

Irányár: 34.9 millió Ft

Ár

Irányár 34,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Varsányingatlan
Név Hornung Sándor
Telefon +36 70 931 Mutasd
Email varsanyingatlan@ Mutasd
vízparti