Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 101 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 1 m²
Parkolás nincs
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: újszerű
Épült kb. 2005
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
CSENDES, ASZFALTOZOTT UTCA ÉRD KÖZPONTJÁNAK A KÖZELÉBEN SZÉLES PANORÁMÁVAL A VÁROS FELETT!
Érd-Ligeti részén, virágneves, csendes, aszfaltozott utcában, a város központhoz mégis közel, 2 generációssá is át alakítható, 902 m2-es telekkelrendelkező családi ház eladó.


Az ingatlan szerkezetileg stabil, két szintes, 101 m2, 2 szoba + nappali. A szuterén szint 38 m2, garázs (20 m2) és egy hátsó kert felőli külön bejárattal rendelkező mosókonyha helyiségből áll. Ezt a szintet a garázs feláldozásával teljesen külön bejáratú lakrészé lehet alakítani. Alkalmassá téve akár 2 generáció számára a zavartalan együtt élésre. (a kerten belüli zárt helyen történő parkolás lehetősége 2-3 autó számára még így is biztosított)


A földszinten 63 m2-en + terasz az előszobából nyílóan 2 hálószoba (11.9m2, 9.3 m2), nappali (18.9 m2), konyha, fürdőszoba és WC került kialakításra. A nappaliból közvetlen kijárat nyílik a panorámás teraszra. A nyílászárók mindegyike hőszigetelt üvegezésű műanyag ajtó és ablak.


A VÉTEL ÁR a teljes homlokzati hőszigetelést (10 cm-es polisztirol) színezéssel együtt tartalmazza.
Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan rendkívül jó adottságokkal rendelkezik aszfaltozott csendes mellék utca ahol a szomszédos házak többsége is új vagy újszerű. Gyönyörű városi panoráma nyílik a kertből és a nappaliból, tömegközlekedés autóbusz megálló és pályaudvar, vasúti megállók amelyek végállomása Bp. Etele tér vagy Déli pályaudvar, a mindennapi bevásárlási lehetőséget biztosító kisebb nagyobb boltok, Érd városközpontja, gimnázium, óvoda, iskola, bölcsőde egyéb szociális intézmények 5-10 perc sétával is elérhetők.

Ár

Eredeti irányár 29,5 M Ft
Akciós Irányár 29 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda BB Ingatlan
Név Bíró András
Telefon +36 70 381 1 Mutasd
Email bbbingatlanok@ Mutasd